(Foto: Jon A. Johansen)

Sesongen er over

Stavanger gjorde kort prosess og gjorde semifinalen unna på fire kamper. 

Ikke mye har endret seg i denne kampen kontra de foregående kampene i semifinaleserien. Det beste hadde vært om Sparta hadde gjort det første målet, men med tanke på at hjemmelaget hadde gått hele semifinalen uten å gjøre mål, ble det tungt etter at Stavanger tok ledelsen. 

Sparta åpnet best - igjen. Sparta hadde den største sjansen - igjen. Stavanger scoret først - igjen. Der ting kommer lett for Stavanger, må Sparta jobbe, jobbe og jobbe. De fleste tilreisende i Sparta Amfi ropte på mål, da Henrik Malmström tidlig i første periode fikk en gedigen sjanse til å gi Sparta ledelsen. Men pucken var, som så mange andre ganger, ikke helt over streken. Og som mange andre ganger før, tok gjestene ledelsen kort tid etter. De resterende 14 minuttene av perioden gjorde Sparta et helhjertet forsøk på å få pucken inn bak Henrik Holm, men han stod konstant i veien. 

Stavanger øker

I starten av midtperioden får Sparta en feilaktig utvisning, etter at Simon Fredriksson knuffer med en Stavanger-spiller. Spilleren sklir inn i Sparta-målet bak Jens Kristian Lillegrend og Fredriksson må sone to minutter for interference. Og mens han sitter der, scorer Stavanger sitt første mål i overtall mot Sparta i semifinaleserien. Fem minutter senere sitter mål nummer tre for gjestene. 

For enkelt

Stavanger trenger ikke gjøre veldig mye, verken i egen sone eller i Spartas sone. Alt går deres vei. På en tversoverpasning fra Mark van Guilder, kunne Dan Kissel vippe pucken i mål. Og det var mål nummer fire. Sparta får en mulighet i overtall på tampen av midtperioden, men blir rundspilt av bortelaget.  

God sommer

Etter å ha blitt hengende etter med 0-4, var det mye som skulle til for at Sparta kunne ta igjen Stavanger. Sparta har vært slitne og falt mer og mer av. Uansett hvor mye Sparta prøvde, ville ikke pucken inn i mål. Både Gerbrandt, Roest, Malmström og Nermark hadde sine sjanser, men ingen av dem klarte å redusere. Det ble en transportetappe for Stavanger og kanskje en befrielse for Sparta, som nå er ferdig med sesongen.  

Takk for i år. 

24.03.2017 19.00

Sparta vs Stavanger

Sluttspill - Semifinaler - Sparta Amfi

Resultat: 0 - 4

1721
Sparta 29. Stavanger 26.
Sparta 1x2min. Stavanger 3x2min.

Da er det slutt

24.03.2017

Det ble for tøft og sesongen er over for våre iskrigere. 

Nå tar vi dem!

24.03.2017

Hovedtrener i Sparta, Lenny Eriksson, er helt klar på at Sparta vinner den fjerde semifinalen mot Stavanger. 

Stamsaas byr på billetter til fredagens semifinale!

21.03.2017

Nå har du mulighet til se den 4.semifinalen mellom Sparta og Stavanger - helt gratis! Vår gode partner Stamsaas har 100 billetter som skal ut.