Foto: Dagfinn Heidenberg - Foto forside fra arkivet

Seier i Malmströms kamp nr. 500

For det skulle dreie seg om Spartas #69 Henrik Malmström i dagens seier over MS.
39-åringen fra Krisitianstad var på alles lepper både før og ikke minst etter kampen med sine smått utrolige 500 kamper for klubben, som er meget sterkt med tanke på at han debuterte i Sparta som 30-åring.

Og 225 mål har det også blitt fra den blide svensken med fortid i fortrinnsvis Malmö og Brynäs men også klubber som Frölunda, Ilves og Jesenice. Som de fleste kjenner til så er det en vakker historie som ligger bak Malmströms ankomst til Sarpsborg by, kom inn som vikar for skadede Kent Lindberg for 4 uker men som nå er på det 10. året i den vakre blå drakta.

Det ble ingen mål i kveld mot MS men allikevel så delte Tommy Kristiansen ut hjelmen som et synlig bevis på "Hard Worker" etter kveldens kamp, noe som var helt fortjent.
Malmström høstet skryt fra både lagkamerater og trener Sjur Robert Nilsen etter kampen og hovedpersonen selv gleder seg som et barn i godtebutikk til sluttspillet.

Vi tok en prat med både Sjur Robert Nilsen og ikke minst Henrik Malmström etter kampen for å høre hvordan de opplevde kvelden på Manglerud.

Video: SpartaMedia og TV2

PS: Lagleder Kenny Baller fikk pucken i hodet under kveldens kamp og skal vi tro intervjuene etter kampen så kan vi meddele at Kenny har det bra etter forholdene selv om han måtte sy noen sting.
God bedring Kenny!

06.02.2018 18.30

Manglerud vs Sparta

Get-ligaen - Manglerud Ishall

Resultat: 1-2

0
Sparta 32. Manglerud 19.
Sparta 6x2min. Manglerud 6x2min, 1x10min.

Manglerud Star - Sparta 1-2

06.02.2018

Tok viktig seier i hovedstaden

Siste før OL-oppholdet

05.02.2018

En kamp gjenstår før OL når gutta tar turen til Manglerud i morgen.