Foto Jon A. Johansen

Før kampen: Lillehammer vs Sparta - Kristins Hall 18.30

På jakt etter den fjerde strake

Det er duket for et nytt toppoppgjør for de blå på torsdag, når Sparta tar turen til Oppland på jakt etter den fjerde rake seieren mot Lillehammer.

Det er to revansjesugne lag som møtes til dyst i Kristins hall torsdag kveld. Sparta gikk som kjent på et tap mot Manglerud Star tirsdag, mens Lillehammer kom til kort mot Frisk Asker. Begge lag har gjort en god sesong så langt, og ligger på henholdsvis andre og tredjeplass på tabellen. 

Skadesituasjonen i Sparta har gjort at det har blitt mer slitasje på de andre spillerne, og mange syntes nok at de blå virket litt slitne under forrige kamp. Christoffer Karlsen er imidlertid ikke i tvil om at de blå har mer igjen på tanken.

-Skadesituasjonen har gjort at vi har fått en tynnere tropp, og da blir det selvfølgelig mer på oss som er igjen, forteller Karlsen. Jeg føler allikevel at vi er såpass godt trent at det er noe vi klarer fint. Energien i spillergruppa er fortsatt høy ut ifra forholdene.

Gullhåpet forsvunnet?

Sparta har hatt en bedre sesong enn noen kunne ha forventet på forhånd, og har lenge vært det laget som har vært nærmest å kunne utfordre serieleder Storhamar i gullkampen. Etter tapet i den forrige kampen har avstanden til serielederen blitt tolv poeng, og mange mener nå at seriegullet snart kan deles ut.

-Håpet er ikke borte, mener den energiske unggutten. Vi spiller selvsagt for å vinne, men realistisk blir det ikke lett. For å kunne vinne denne serien, må vi nok vinne alle de resterende kampene. Imidlertid har sesongen så langt vist at om vi spiller vårt spill, er ingenting umulig.

Vi skal vinne i morgen!

Når Sparta i morgen tar turen til Lillehammer, er selvsagt håpet å kunne slå tilbake etter tirsdagens kamp. Viktigheten av å vinne morgendagens oppgjør, og dermed få den fjerde seieren på rad mot Lillehammer understreker #85.

-Kampen mot Lillehammer i morgen kommer til å bli den viktigste kampen så langt i år. Vi må komme tilbake på vinnersporet etter kampen mot MS, for så å fortsette i det samme sporet resten av sesongen. Vi skal vinne kampen i morgen, avslutter Christoffer Karlsen.


Christoffer Karlsen håper på mer jubel i morgen. Foto Jon A. Johansen

 

Hvordan få med seg kampen?

  • Se kampen i Kristins hall med kampstart kl 1830.
  • Se kampen på TV2 Sumo.
  • Følg kampen på Sparta.no eller sa.no.

 

Innbyrdes oppgjør sesongen 17/18:

03.10.17 Sparta - Lillehammer 3-2 OT       Se bilder fra kampen

05.11.17 Lillehammer - Sparta 5-6 OT

07.12.17 Sparta - Lillehammer 3-2            Se bilder fra kampen

 

Tre siste saker på sparta.no:

Funfacts:

  • Sparta har vunnet alle kampene mot Lillehammer denne sesongen med ett mål
  • Både Sparta og Lillehammer har vunnet 7 av de 10 siste kampene sine.
  • Lillehammer er ligaens beste lag i over og undertallspill.

 

KAMPEN SPILLES I KRISTINS HALL TORSDAG KL 1830!

11.01.2018 18.30

Lillehammer vs Sparta

Get-ligaen - Kristins Hall

Resultat: 4-2

1264
Sparta 22. Lillehammer 27.
Sparta 4x2min. Lillehammer 3x2min.

Lillehammer - Sparta 4-2

11.01.2018

Fikk det tøft på Lillehammer

Umbraco CMS fra MarkedsPartner