Meisingset, Thoresen og Jessesen. Foto: Sparta media

Før kampen: Sparta vs Kongsvinger - Sparta Amfi 16.00

Kompisgjengen som Sparta kan få mye glede av i fremtiden!

Disse tre gutta er alle født i 1999, og har spilt på samme lag i hele oppveksten. Denne sesongen har de alle fått jevnlig med spilletid og mot Stjernen sist lørdag var de alle på isen samtidig. Nå ser de fremover mot resten av sesongen – og forhåpentligvis en lang karriere i Sparta!

Mange har latt seg imponere av Sander Thoresen, Niclas Jessesen og Jonas Meisingset denne sesongen. Unggutta har kommet inn og gjort sine saker bra. Nå ser de frem til resten av sesongen i Sparta

-Klart det er gøy å få sjansen på A-laget. Det er jo dette vi har ønsket i alle årene vi har holdt på i Sparta Amfi. Dette gir meg, og de to andre her, mye motivasjon til å trene hardt videre, sier en blid Jonas Meisingset.

-Det vil selvsagt gå litt opp og ned, men vi får jevnlige tilbakemeldinger fra trenerteamet på hva vi skal jobbe videre med og ha fokus på. Det er gøy med ishockey om dagen, for å si det sånn, medgir Sander Thoresen.

Hva er drømmen, gutter?

-I første omgang er det å spille seg til fast plass på dette Spartalaget. En drøm er selvsagt å vinne med NM-gull med Sparta, det hadde vært helt sykt. Og selvsagt har vi en drøm om å prøve oss i utlandet, forklarer Jessesen.

Sjur Robert er klar i sin tale:

-Disse gutta kan vi i Sparta få mye glede av, nå og i fremtiden, om de gjør sine hverdagslige saker ordentlig. De må forbedre sin fysikk, som mange andre gutter i den alderen, og i tillegg må de ha fokus på kosthold og søvn ved siden av mye trening. Det blir spennende å følge de fremover!

De ser frem imot ny kamp på lørdag, da Kongsvinger gjester Sparta Amfi. Nedslepp kl 16.00. Billetter kan kjøpes på Patriot1 i gågata eller på Ticketmaster.no.

14.10.2017 16.00

Sparta vs Kongsvinger

Get-ligaen - Sparta Amfi

Resultat: 5-1

1848
Sparta 46. Kongsvinger 25.
Sparta 3x2min. Kongsvinger 9x2min.

Sparta - Kongsvinger 5-1

14.10.2017

Feide over Kongsvinger! 

Et helt annet Kongsvinger enn tidligere

13.10.2017

Sparta slet seg til en 5-3 seier i Kongshallen sist lagene møttes der hvor Kongsvinger likegodt kunne ha tatt alle poengene i kampen.

Umbraco CMS fra MarkedsPartner