(Alle bilder: Dagfinn Heidenberg)

-Vi skal vinne på søndag

Det er ingen tvil om at det var bittert å tape første semifinalen, men Tommy Kristiansen er klar på at søndagens kamp skal vinnes. (VIDEO)

Igjen kom dommeravgjørelser i fokus i det som skulle være en spennende og intens kamp. Sparta hadde det klare overtaket på gjestene fra Lillehammer i første periode og tok ledelsen 1-0 ved Tommy Kristiansen. 

Midtperioden startet med at vertene økte ledelsen til 2-0, men så snudde det. Lillehammer kom seg inn i Spartas sone på "ulovlig vis", bet seg fast og reduserte til 2-1. Det ulovlige var at det skulle vært dømt offside før scoringen. 

Senere i kampen skulle Lillehammer blitt idømt utvisning på en takling i ryggen på Henrik Malmström og Niklas Roest skulle mulig fått straffe da han ble taklet av ikke mindre enn tre Lillehammer-spillere i en angrepsmulighet. 

Artikkelen fortsetter under videobildet

-Det er ikke noe vi får gjort noe med, sier Tommy Kristiansen, som var tydelig preget av fredagens tap. -Av det jeg så virker backene deres slitne. Over sju kamper tar vi dem og vi skal reise til Lillehammer og vinne neste kamp, sier en bestemt Tommy Kristiansen. 

Semifinale #2 spilles i Kristins Hall, søndag 18. mars kl. 15:00
16.03.2018 19.00

Sparta vs Lillehammer

Sluttspill - Semifinaler - Sparta Amfi

Resultat: 2-3 etter sudden death

1913
Sparta 46. Lillehammer 48.
Sparta 4x2min. Lillehammer 7x2min.

Sparta - Lillehammer 2-3

16.03.2018

Lillehammer tok første kamp

En spennende semifinale venter

15.03.2018

Nå begynner krigen for alvor, 4 lag gjenstår i NM-sluttspillet. Sparta skal møte det laget som vi har hatt de jevneste oppgjørene mot denne sesongen, nemlig Lillehammer