Foto: Dagfinn Heidenberg

Hockey Mot Kreft fortsetter å skape magiske øyeblikk

Etter gårsdagens festaften i Sparta Amfi møtte vi Rune Jonsdal i Hockey Mot Kreft som kunne fortelle om organisasjonens arbeid og deres vei videre.

Hockey Mot Kreft ønsker å bruke hockey, sporten vi er glad i til å glede barn som ikke har fått den optimale starten på livet. Selv om de malte seg litt inn i et hjørne i starten for åtte år siden ved å kalle seg nettopp hockey mot kreft, tenker de uansett at  alle barn og unge skal få et tilbud. Det jobbes fortsatt på dugnad og de sliter fortsatt med å få frigitt mer arbeidstid.

Rune Jonsdal kunne fortelle at de har nok av planer i tiden som kommer.

-Vi har konkrete planer framover, blant annet med flere bamsekamper som generer bra med inntekter. Vi har ambassadør-kortene som vi jobber for det skal bli et fordelskort innad i norsk hockey. Nidaros i 1.divisjon er allerede med på laget. Ikke bare støtter du en god sak ved å være Hockey Mot Kreft ambassadør, du får også en del fordeler, f.eks rabatter på supporterutstyr, i kiosken, eventuelt på billetter eller at men kan få muligheten til å ta med seg en gjest ved kamper som ikke trekker så mye tilskuere. Det er ting vi ønsker å kunne får til med ambassadør-kortet.

-Som en start nå så gir vi 10% rabatt på Hockey Mot Kreft shop, pluss en del andre nettbutikker som ligger på samme "torg" som hockey mot kreft. Nettbutikken har blitt "outsourcet" og med det sparer oss for en del arbeid. Vi får utbetalt det netto overskuddet og det er en ordning som fungerer suverent. 

Det er godt å se at man ikke trenger å være en stor stjerne for å gjøre en forskjell, selv om det er en spiller som "ingen" har hørt om som møter opp på sykehuset og leker med barna og tar med gaver så er det fortsatt en helt for barna som ligger der. 

 

 

Hockey Mot Kreft sin logo bakpå hjelmen til Tommy Kristiansen. Foto: Jon Anders Johansen.

Sparta har nå en stund spilt med Hockey Mot Krefts logo på hjelmene, som per nå den eneste klubben i Get-ligaen, men i bredden av norske hockey har hjelmmerkene blitt populære.

- Vi var tøffe og prøvde å gjøre et stunt ut av det, vi fikk en god pris på klistremerker og gikk ut på sosiale medier og spurte etter klubber og lag som ønsket å spille med merkene på hjelmen. Vi var nødt til å bestille 18.000 merker og sitter nå igjen med to eller tre tusen, så det har godt fryktelig bra. Det har gått lite i Get-ligaen men, det er vanskelig med mye reklame på hjelmene, men dommerne er med og alt fra Tromsø studentene til Comet bredde så det er kult at vi får med oss alle. 

Søndag tar Hockey Mot Kreft turen til Halden. Vår samarbeidsklubb Comet møter Nidaros i en kamp som avgjør tredjeplassen i Get-ligaen. Comet har med seg Jens Kristian Lillegrend, Didrik Nøkleby Svendsen og Håkon Løken Pedersen fra Sparta. 

- Vi skal ha en bamsekamp, hvor bamsene blir levert til barneavdelingen på Kalnes sykehus. Det blir spennende å se hvor mange som kommer. Vi hadde en kjempeopplevelse når vi hadde bamsekamp på Ringerike for et par uker siden, selv om det ikke var masse folk i hallen solgte vi masse bamser og jeg gleder meg til i morgen.

Besøk Hockey Mot Kreft sin facebook side for å få med deg hva som skjer. 

Ønsker du å bli Hockey Mot Kreft ambassadør og bli med på laget med OL-utøvere som Niklas Roest, Lars Haugen og Daniel Sørvik så finner du alt du trenger i Hockey Mot Kreft sin nettbutikk. 

24.02.2018 16.00

Sparta vs Lillehammer

Get-ligaen - Sparta Amfi

Resultat: 4-3 etter sudden death

2490
Sparta 37. Lillehammer 27.
Sparta 4x2min, 1x10min. Lillehammer 2x2min.

Seriesølv til Sparta etter seier på overtid

25.02.2018

Kyle Osterberg avgjorde på overtid for Sparta og sikret 2. plassen på hjemmebane mot Lillehammer i går

Damene ble satt pris på

25.02.2018

Det var damenes aften i går når Sparta sikret seg sølvet. 

Sparta - Lillehammer 4-3

24.02.2018

Slo tilbake etter marerittstart, vant i sudden death og sikret sølvet! 

Spillerne møtte supporterne på Amfi Borg

24.02.2018

Dagen før sølvkampen i Sparta Amfi møtte spillerne supporterne til bordhockey og autografskriving på Amfi Borg

Sølvet kan sikres i siste hjemmekamp

23.02.2018

Det blir en spennende aften i morgen når Lillehammer kommer på besøk til siste hjemmekamp i seriespillet. 

Hockey mot kreft kommer på besøk under damenes aften

22.02.2018

Det er en svært viktig kamp som venter på lørdag, men det skjer også mye utenfor isen denne dagen.

Greg Wolfe om comeback på isen

20.02.2018

SpartaTV var på dagens trening og tok en prat med Greg Wolfe og hørte hva ståa er for hans situasjon

Møt spillerne i vinterferien!

20.02.2018

Flere at A-lags spillerne skal "on tour" denne uken, og du kan bli med å lade opp til lørdagens kamp med å møte gutta, utfordre de i bordhockey og få signerte autografkort! 

Et overraskende besøk

09.02.2018

Kristian Østby og Kalle Ekelund tok turen til Varteig Skole sin vinteraktivitetsdag på Kunstisen i Sarpsborg på torsdag. Med seg hadde de en overraskelse til vinnerne av hockeyturneringen.