Foto Jon A. Johansen

Før kampen: Sparta vs Manglerud - Sparta Amfi 16.00

Osterberg: -Vi skal spille med et stort hjerte

Lørdag er det dags for ukens tredje kamp, når Manglerud Star kommer på besøk til Sparta Amfi. Kyle Osterberg og Håkon Imset Stormli har stor tro på mer jubel.

Sparta har hatt en utfordrende uke, men har gjort en meget god figur så langt. Etter en god kamp i Asker vant de blå etter sudden death på Hamar, og i morgen kommer det nok en utfordring for de blå. Manglerud Star er et lag Sparta hadde store utfordringer med forrige sesong, og saken var ikke noe bedre på Manglerud når lagene møttes sist. 

Manglerud Star ligger på en femteplass i årets getliga, og kommer fra seier i Lørenskog på torsdag. Mikael Stenersens lag er en hard nødt å knekke med sinn energiske spillestil, men Kyle Osterberg har tro på seier på hjemmeis.

 -Morgendagens kamp blir en bra test for oss, mener Osterberg. Forrige gang vi spilte mot dem gikk det ikke vår vei, men med en bedre kampplan, en bedre innstilling og med et større hjerte skal vi spille en god kamp.

Jeg forventer også at kampen kommer til å gå mer i vår favør da vi er på hjemmebane, og vi har allerede vist at vi er et godt hjemmelag. Samtidig er isen større i Sparta Amfi, og det tror jeg hjelper oss. Jeg tror det kommer til å bli en veldig god kamp, og jeg håper at mange kommer til ishallen for å støtte oss.

Hadde fortjent flere poeng

Håkon Imset Stormli har også tro på seier i morgendagens oppgjør.

-Vi må være godt forberedt til kampen, Manglerud er et godt lag som har slått flere lag i serien. Spiller vi slik som vi ønsker å framstå på hjemmebane, så sliter alle lag mot oss og det ønsker vi å fortsette med. Selv om vi ikke var helt på topp mot Storhamar forrige kamp så greide vi å finne en måte å vinne kampen på, så det tar vi med oss nå mot Manglerud.

Det har vært en tøff uke for Sparta så langt, og fasiten er 2 av 6 mulige poeng.

-Vi føler vi hadde fortjent flere poeng i de to kampene her, så vi er motiverte for å gjøre en bra kamp mot Manglerud. Vi skal fortsette å spille med mye fart og vi vil forhåpentligvis være litt mer fysiske enn vi har vært de to siste kampene, avslutter Imset Stormli.

Håkon Imset Stormli håper på mer jubel. Foto Jon A. Johansen

Vi vil oppnå noe stort

Kyle Osterberg har i de siste kampene virkelig startet poengproduksjonen, og vår nye #19 har kun gode ord å komme med om klubben.

-Sesongen så langt har vært fantastisk. Laget er fylt av talent og potensiale, trenerne er dyktige og resten av støtteapparatet svært hjelpsomme og hardtarbeidende.

Når det gjelder resten av sesongen, har Osterberg store forhåpninger.

For meg personlig har jeg måttet tilpasse meg til ishockeyen i Norge, og har vært nødt til å spille litt annerledes.Det er flott å ha gode lagkamerater, og spesielt Niklas og Greg har hjulpet meg med å starte poengproduksjonen. Det kommer bare til å gå en vei videre, laget har en fantastisk arbeidsmoral, og jeg tror vi kommer til å oppnå store ting denne sesongen!

Osterberg i kjent stil. Foto Jon A. Johansen

 

Hvordan få med seg kampen?

  • Se kampen i Sparta Amfi med kampstart kl 1600
  • Se kampen på TV 2 Sumo
  • Følg kampen på sparta.no eller SA.no

Innbyrdes oppgjør sesongen 17/18:

 

Bilder fra forrige møte

 

Tre siste saker på sparta.no:

Fun facts:

  •  Både Sparta (20%) og Manglerud Star (19,3%) har spilt godt i overtall denne sesongen.
  • Sparta er ligaens nest beste lag i undertall med 87,2%, mens Manglerud Star ligger på 9. plass med 75,6%
  • Spartas beste poengplukker er Niklas Roest med 20 poeng, mens Manglerud Stars Dylan Richard har 13 poeng

 

KAMPSTART ER LØRDAG KL 1600 I SPARTA AMFI

28.10.2017 16.00

Sparta vs Manglerud

Get-ligaen - Sparta Amfi

Resultat: 4-2

2058
Sparta 39. Manglerud 15.
Sparta 2x2min. Manglerud 2x2min.

Sparta - Manglerud 4-2

29.10.2017

Tok tre nye poeng i fortet Sparta Amfi!

Umbraco CMS fra MarkedsPartner