Foto Jon A. Johansen

Før kampen: Sparta vs Manglerud - Sparta Amfi 19.00

Osterberg: - Kom og se ekte spartahockey!

Kyle Osterberg har tro på god gammeldags spartahockey i Sparta Amfi på fredag.

Det har vært en jevn kvartfinaleserie så langt, men på onsdag ble den første kampen til nå avgjort i ordinær tid. Sparta satt Manglerud Star på plass med sterke 6-1, og hadde god kontroll gjennom hele kampen. Til tross for dette står det nå 2-2 i kampserien, og det blir viktig for Sparta å vinne på egen is på fredag.

 

Vi spilte en god kamp

Kyle Osterberg fant virkelig frem scoringsformen under sist kamp, og satt tre pucker bak Kristopher Joyce. Osterberg var en fornøyd mann på torsdag, og hadde stor tro på at Sparta nå hadde snudd kvartfinaleserien.

-Jeg tror at laget har begynt å finne frem til hvordan vi skal spille i sluttspillet. Det kan godt hende at MS begynner å bli slitne, men vi spilte en god kamp på onsdag. Vi spilte på den måten vi ønsket, og det var det vi trengte, mente Osterberg.

Alle spillere ønsker støtte fra tribunen, og #19 er intet unntak. Han har en klar beskjed til folk i Sarpsborg i så henseende. 

-Publikum kan forvente ekte spartahockey på fredag, så alle bør virkelig møte opp. Jeg håper virkelig at publikum vil fylle hallen, og at de høres på tribunen.

 

Håper andre kan få oppleve hattrick

Tre mål i en kamp, og totalt fem scoringer så langt i sluttspillet lar seg høre. Mange på tribunen håper noe å se flere nettkjenninger fra Osterberg i morgen, men selv håper han andre skal få kjenne på den følelsen.

-Jeg skal selvfølgelig forsøke å score i morgen også, men jeg håper at det er noen andre som får oppleve et hattrick i morgen, avslutter den sympatiske løperen.

 

Hockeyvorspiel

Sparta inviterer til supportertreff på hylla fra kl 1645 med gratis pizza fra Pizzabakeren Lande. Det er 18 års aldersgrense og påmelding skjer til mats@sparta.no eller bare send meg en melding på 47284001. Fullt navn og hvor mange dere blir totalt. (EKS: Mats Weberg + 4 venner)

 

Hvordan få med seg kampen?

  • Se kampen i Sparta Amfi med kampstart kl 1900.
  • Se kampen på TV2 Sportskanalen eller TV2 Sumo
  • Følg kampen på sparta.no eller sa.no

Innbyrdes oppgjør sesongen 17/18

Seriekamper

Sluttspill

Tre siste saker på sparta.no:

Funfacts:

  • Sparta gjorde et byks på overtallstatistikken sist, og har nå en overtallsprosent på 13,6. Manglerud Star har 18,3% så langt i sluttspillet.
  • Sparta har best droppstatistikk av alle lag i kvartfinalene med 57,1% vunne dropper.
  • Troy Rutkowski og Kyle Osterberg har til sammen scoret nesten halvparten av Sparta sine mål i kvartfinaleserien.

 

KAMPSTART ER FREDAG KL 1900 I SPARTA AMFI

09.03.2018 19.00

Sparta vs Manglerud

Sluttspill - Kvartfinaler - Sparta Amfi

Resultat: 4-0

1818
Sparta 40. Manglerud 27.
Sparta 7x2min, 1x10min. Manglerud 7x2min, 2x10min.

Jubel på hjemmebane

09.03.2018

Sparta er i føringen i kvartfinaleserien etter å ha vunnet 4-0 i Sparta Amfi. (VIDEO)

Sparta - Manglerud 4-0

09.03.2018

Kunne endelig gi hjemmepublikumet en seier!

Umbraco CMS fra MarkedsPartner