Foto: Dagfinn Heidenberg

Før kampen: Manglerud vs Sparta - Manglerud Ishall 17.00

Går for sjette strake

Siste bortekamp i serien når gutta drar innover til Oslo og jakter sin sjette seier for sesongen mot Manglerud i morgen.

Kun fem dager til sluttspillet tar til og med kun to seriekamper igjen så gjelder det å finne en god følelse inn mot kvartfinalene. 

Etter en taps-rekke på fire kamper så er det kun seier som gjelder i morgen, og selv om man har hatt et godt tak på MS denne sesongen så betyr det ingenting når kampen blåses i gang klokka 17. 

Selv om vi verken kan avansere opp eller ned så er det kun seier som gjelder når gutta entrer isen i "garasjen". Manglerud vil garantert vise seg fram fra sin beste side i klubbens siste seriekamp hjemme så det gjelder å være på fra start. 

Samtidig er det viktigste å få en god følelse før tirsdagens hjemmekamp mot Oilers som fort kan bli motstanderen man må overvinne i kvartfinalene. Det svaret får man rett etter at tirsdagens kamper er ferdig. 

Gledelig at med unntak av Christopher som dessverre lenge har vært klart at det ikke blir noe mer spill denne sesongen så er det et skadefritt mannskap. Kun Niklas og Didrik som mangler grunnet karantene. 

 

Kjøp billett til tirsdagens hjemmekamp mot Stavanger, kampstart er 19. 

 

Hvordan se kampen? 

  • Ta turen ti, Manglerud Ishall, billetter kjøpes ved hallen. 
  • Se kampen på TV2 Sumo.
  • Følg kampen live på Sarpsborg Arbeiderblad eller sparta.no

 

Kampstart er 17.00 i morgen. 

 

03.03.2019 17.00

Manglerud vs Sparta

Get-ligaen - Manglerud Ishall

Resultat: 2-5

480
Sparta 30. Manglerud 18.
Sparta 9x2min, 1x10min, 1x20min. Manglerud 7x2min.

Manglerud - Sparta 2-5

03.03.2019

Sparta vant i Manglerudhallen

Umbraco CMS fra MarkedsPartner