Før kampen: Sparta vs Stavanger - Sparta Amfi 16.00

Supportersamling på Dickens før kampen på lørdag

På lørdag kommer Stavanger Oilers på besøk her i Amfien. Det er ventet 70 personer i busser samt flere privatbiler med Stavangersupporter over til Sarpsborg. Før kampen møtes vi alle på Dickens!

Lørdag er det en ny, spennende match i Sparta Amfi. Stavanger Oilers står på motsatt side. De tre foregående oppgjørende mellom lagene har alle endt uavgjort til fulltid. Stavanger på sin side er ligaens formlag. 11 strake seiere og fulle av selvtillit. Nå kommer de til Amfien og vi satser på å stoppe denne «streaken».

I tradisjon tro kommer Oilers med sine trofaste supportere over til Sarpsborg. 70 supportere har tar felles buss, mens det er ventet flere i privatbiler. Nå skal både deres supportere og våre egne samles til en hyggelig sammenkomst før kampen på Dickens. I flere år har det vært hyggelige samlinger og vi håper dette kan fortsette.

Vi ønsker alle supportere fra Stavanger velkommen til Sarpsborg og Dickens før kampen. Samtidig håper vi ser flere Spartasupportere på Dickens både før og etter kampen.

 -De har meldt sin ankomst her på Dickens. Vi har hatt de her flere ganger tidligere, og de er noen fantastiske mennesker. De kommer hit for å kose seg med hockey og sosialt samvær. Vi håper samtidig vi ser mange sarpinger her på lørdag også. Det har alltid vært enn hyggelig rivalisering mellom de to lagene, forteller Dickenssjef Jørgen Andersen.

05.01.2019 16.00

Sparta vs Stavanger

Get-ligaen - Sparta Amfi

Resultat: 0-2

Knepent tap for Stavanger i Amfien

05.01.2019

Sparta spilte sin beste kamp på lang tid men måtte dessverre gi tapt for laget fra vest

Sparta vs Stavanger på sa.no

05.01.2019

I dag kan du følge kampen "Live" hos vår samarbeidspartner Sarpsborg Arbeiderblad

Før kampen: Sparta - Stavanger

04.01.2019

Lagene har allerede møttes tre ganger denne sesongen, alle møtene i DnB Arena. Lørdag møtes Sparta og Stavanger i Sparta Amfi.

Umbraco CMS fra MarkedsPartner