Magnus Nilsen jublet etter scoring (Foto: Jon A. Johansen)

Pangstart på serien

Det blir ingen perfekt hjemmestatistikk for Stjernen denne sesongen. For det har Sparta allerede satt en stopper for. 

I motsetning til tidligere oppgjør, var det lite å skrive hjem om etter de første 20 minuttene. Det var Sparta som tok initiativet i kampen og som også scoret først. På et skudd fra Håkon Løken Pedersen, står Didrik Nøkleby Svendsen godt plassert foran målet. Det var ingen tvil om at scoringen var en lettelse. 

Sparta førte kampen gjennom hele perioden og slapp knapt Stjernen til i angrepssonen. Det eneste Stjernen fikk av sjanser var det Sparta gav dem. Men både backene og målvakten Samuel Ward, holdt unna i de første 20 minuttene. 

Herjer med Stjernen
Stjernen var mer med i midtperioden og kom til en kjempesjanse halvminuttet inn i perioden. Men Sparta ville det annerledes. På en kontring, sender Jonas Meisingset pucken mot mål - der står Spartas nye svenske Martin Grönberg og setter pucken opp i nettaket. 

Per halvspilt midtperiode herjer Sparta med hjemmelaget. Stjernen forsøker seg på skudd, men veggen Samuel Ward står i veien. 

Saken fortsetter under videobildet

Første utvisning
Selv om Stjernen har hatt flere utvisninger gjennom kampen, fikk Sparta sin første i midtperioden. Stjernen beleiret sonen til Sparta, men igjen var Ward i veien og tok alt som kom mot ham. Det var også Sparta som scoret nok en gang før perioden var over. Denne gang ved Magnus Nilsen.  -Vi er ikke ferdig med å score mål. Vi liker ikke dette laget, så vi skal knuse dem, sier Tommy Kristiansen mellom andre og tredje periode. 

Transportetappe
Den tredje perioden ble en transportetappe. Sparta fikk satt inn sitt femte mål for kvelden, og Stjernen får sin redusering til 1-5, som også blir sluttresultatet. 

På torsdag skal Sparta reise til Hønefoss og møte Ringerike, som spiller sin første hjemmekamp i GET-ligaen. 

 

11.09.2018 18.30

Stjernen vs Sparta

Get-ligaen - Stjernehallen

Resultat: 1-5

1704
Sparta 29. Stjernen 43.
Sparta 5x2min. Stjernen 4x2min.

Stjernen - Sparta 1-5 (SLUTT)

11.09.2018

Sparta vant overbevisende i Stjernehallen.

Endelig seriestart!

10.09.2018

Ventetiden er over - Sparta spiller sin første seriekamp borte mot Stjernen tirsdag kveld.