Det er lov å håpe på flere jubelscener fra Schongshallen, torsdag (Foto: Jon A. Johansen)

Før kampen: Ringerike vs Sparta - Schjongshallen 18.30

Historisk kamp i Schjongshallen

For første gang er Ringerike i GET-ligaen, og Sparta er det første laget de tar i mot på hjemmebane. 

Sparta åpnet sterkt mot Stjernen tirsdag. Det ble 5-1 seier i Stjernehallen og tre poeng i første kamp for sesongen. Sparta skal spille to bortekamper før de kommer hjem til Sparta Amfi på lørdag. Ringerike åpnet sesongen med en sterk borteseier mot Frisk/Asker - en kamp som måtte avgjøres på straffer. 

Hvem er Ringerike?
Ringerike Panthers er et lag stiftet i 1974. Laget har spilt i 1. divisjon de siste par årene, som endte med en 3. plass i 16/17-sesongen og en 2. plass i 17/18-sesongen. Hjemmearenaen heter Schjongshallen og ligger i Hønefoss. 

Hockeyfeber i Hønefoss
Lokalavisen Ringerikes Blad (+) skriver at klubben håper på stinn brakke i den første kampen, laget skal spille i Eliteserien i hockey. 

Må ha flyt
Etter seieren over Stjernen tirsdag, var samtlige i Sparta tydelige på at man ikke skal ta lett på nyopprykkede Ringerike. Alle i laget er klare over at laget vant bortekampen mot Asker og at man må være taktiske og smarte i kampen. -Selv om vi har fått en god start, er det viktig at vi fortsetter å rulle på og ikke tro at ting kommer enkelt. Det er lett å komme inn i en ond sirkel, sier Christopher Henriksen etter kampen i Stjernehallen. -Vi fikk en god start i fjor også og fikk flyt av det. Ringerike er ikke noe dårlig lag og vi får satse på at den gode starten fortsetter, avslutter Henriksen. Hvordan kan du se kampen?

  • Ta turen til Schjongshallen 
  • Se kampen på TV2 Sumo 
  • Følg kampen live på sparta.no eller Sarpsborg Arbeiderblad

Andre saker på sparta.no

13.09.2018 18.30

Ringerike vs Sparta

Get-ligaen - Schjongshallen

Resultat: 1-3

0
Sparta 23. Ringerike 15.
Sparta 6x2min, 1x10min. Ringerike 9x2min.

Ringerike - Sparta 1-3

13.09.2018

Sparta med seier i den første eliteseriekampen i Schjongshallen

Umbraco CMS fra MarkedsPartner