Bilde fra første istrening og slik blir det under kvartfinalen mot Stavanger på lørdag med full fart også utenfor Amfien. Foto: Dagfinn Heidenberg

Før kampen: Sparta vs Stavanger - Sparta Amfi 18.00

Lørdagens kvartfinale blir en fest!

Lørdag smeller det i Sparta Amfi! Her skaffer du billetter! Første hjemmekampen i kvartfinaleserien mot Stavanger står for tur. Støttegruppa Spartatæl stiller med 200 gratisbilletter og gratis mat utenfor Amfien fra kl 16.00.

Endelig er det sluttspill igjen. Dette har vi ventet på siden august. På motsatt side står Stavanger. En klubb vi har på innbyrdes denne sesongen, så her har vi gode muligheter til å gå videre til en semifinale! Vi ønsker alle sarpinger velkommen til Amfien og at vi i publikum kan gi laget en ekstra «push» mot semifinalen.

I den forbindelsen har Spartatæl fått med seg noen fantastiske samarbeidspartnere og sammen stiller de med 200(!) gratisbilletter til den første kvartfinalen. Billettene kan bli dine, eneste du må gjøre er å hente de på Sparta før kampen.

-Spartatæl stiller med 200 billetter. Spartasupportere har støttet oss gjennom flere år nå, og gitt oss muligheten til å signere flere spillere. Derfor er det flott å gi noe tilbake. Eneste kravet er at de henter billettene på Sparta hos oss. Vi står klare fra kl 16.00 på lørdag, kan Jan Håkon Dalen fortelle.

Niklas Roest er dessverre utestengt, men skal bidra utenfor Sparta Amfi:

-Jeg får dessverre ikke bidratt på banen, så jeg får gjøre det utenfor. Jeg skal stå med Spartatæl-gutta og bidra med god stemning. Jeg håper mange sarpinger kommer ned og ser kampen fra tribunen. Det betyr vanvittig mye for oss spillerne, kanskje mer enn publikum tror selv.  Sammen skal vi til semifinalen!

Ikke nok med å gi bort gratis billetter til de 200 første som kommer, men de skal også fyre opp grillen og dele ut gratis mat.

-Vi fyrer opp grillen! Her skal vi dele ut hamburgere og pølser, i tillegg til billettene. Vi har fått med Friele, Sparta’s gode samarbeidspartner, til å dele ut kaffe til de som kommer! Eneste vi forlanger tilbake er at man kommer med godt humør og heier Sparta frem på lørdag, forteller en smilende Jan Håkon.

Dette er Skuddrampen fra Utleiegutta og som barna kan prøve sin treffsikkerhet på!

Til lørdag vil vi ha aktiviteter for alle barn som kommer. Utenfor vil det stå en skuddrampe fra Utleiegutta og alle som deltar vil få en liten overraskelse fra Mars Norge. Så her er det ingen grunn til å sitte hjemme. Ta med familien og kom tidlig ned til Amfien.

Her blir det fest, folkens!

09.03.2019 18.00

Sparta vs Stavanger

Sluttspill - Kvartfinaler - Sparta Amfi

Resultat: 2-1

2115
Sparta 33. Stavanger 23.
Sparta 2x2min. Stavanger 5x2min.

HELT RÅTT!

09.03.2019

Sparta sendte sjokkbølger gjennom Stavanger. Nå leder sarpingene 2-0 i kamper i kvartfinaleserien. 

Kvartfinale 2. Sparta - Stavanger Oilers 2-1

09.03.2019

Sparta med andre strake seier!

Umbraco CMS fra MarkedsPartner