Foto: Dagfinn Heidenberg

Før kampen: Sparta vs Stavanger - Sparta Amfi 18.30

Vår sjette utespiller

Daglig leder Daniel Björnberg håper på et lurveleven fra tribunen i kveld. 

Etter at man vant de to første kampene og på nippet vant den tredje har man hatt stang ut i denne serien.

Nå er det vinn eller forsvinn i kveld. Med seier så drar man til Stavanger med alt å vinne der presset er på hjemmelaget. Med tap blir det en altfor tidlig sommerferie. 

Det har vært særdeles jevne oppgjør og tre av kampene har gått til forlengning hvor Stavanger har vunnet to av dem og vi en. Skuddstatistikken etter fem kamper viser 166-163 i Stavangers favør. En indikasjon på hvor jevnt det er. 

En nøkkel faktor i kveldens kamp er trykket fra Sparta Amfi. Ingen er i nærheten av toppnivået til Sparta-fansen og når det koker i Amfi'n er det vondt å komme som motstander. 

Ta med familie, venner og bekjente til sesongens viktigste kamp, skrik deg hes for i dag trenger man den ekstra drahjelpen fra tribunen. I dag trenger man at gutta blir båret fram fra "koket" fra tribunen. 

- De tidligere kampene har det vært et fantastisk bra trykk og håper guttene får minst like bra hjelp fra tribunen i dag, sier daglig leder Daniel Björnberg. 

Billettsalget starter i Sparta Amfi fra klokka 16.30, men dere kan også kjøpe billetter på Ticketmaster

Gutta skal gi jernet på isen for ingen vil ha ferie i midten av mars, og sammen med alle dere på tribunen skal Oilers få merke at det skal gjøre vondt å komme til Sparta Amfi for å ta den fjerde seieren de trenger. 

Sammen med dere skal vi forlenge denne serien! 

 

Kampstart er 18.30

 

 

17.03.2019 18.30

Sparta vs Stavanger

Sluttspill - Kvartfinaler - Sparta Amfi

Resultat: 0-2

2153
Sparta 30. Stavanger 19.
Sparta 2x2min. Stavanger 3x2min.

Sesongen er over for Sparta

17.03.2019

Sparta taper den sjette kvartfinalen mot Stavanger 0-2 og med det så er sesongen over for de tapre blåhvite med 2-4 i kamper

Kvartfinale 6: Sparta - Stavanger Oilers 0-2

17.03.2019

Sesongen over for Sparta

Umbraco CMS fra MarkedsPartner