Scott Allen på trening før kampen mot Stavanger (Foto: Kristian Norvik)

Før kampen: Sparta vs Stavanger - Sparta Amfi 18.30

Scott Allen spiller mot Stavanger

Kanadieren Scott Allen er på plass i Sarpsborg og skal på isen allerede mot Stavanger, tirsdag kveld. 

Etter å ha vunnet 8-3 mot Manglerud Star i første treningskamp, skal Sparta spille to treningskamper denne uken. Tirsdag kommer Stavanger på besøk, og to dager senere blir det derbyoppgjør, når Stjernen kommer til Sparta Amfi. 

Første treningskamp for siddisene
Stavanger-laget Oilers har ennå ikke spilt sin første treningskamp og får sin første test for sesongen tirsdag kveld. Sparta, på sin side, har en kamp i bena, men forventer likevel betydelig motstand i sin første treningskamp i Sparta Amfi. 

Allen i rekke med Roest og Quenneville
Scott Allen kom til Sarpsborg på fredag, og har kun hatt én trening med laget. Under den treningen har han blitt plassert sammen med Roest og Quenneville, noe assistenttrener Anders Gjøse mener blir utgangspunktet for kvelden. -Vi plasserer han der fra start i dag, så får vi se om han flyttes på etter hvert, sier Gjøse. 

Saken fortsetter under videovinduet

Karlsen ute

Det er tidlig på året og sesongen har ikke kommet kommet i gang. Likevel sliter Sparta med noen skadeforfall foran kveldens kamp. Assistenttrener Anders Gjøse sier at Christopher Karlsen tok MR, mandag, og at det kan være en stund før han er tilbake igjen. I tillegg har Mikkel Søgaard meldt forfall på grunn av en hodeskade. I tillegg er Jens Kristian Lillegrend også ute pga. skade. 

 

14.08.2018 18.30

Sparta vs Stavanger

Treningskamp - Sparta Amfi

Resultat: 2-3

712
Sparta 24. Stavanger 23.
Sparta 8x2min, 1x10min. Stavanger 8x2min.

Knepent Tap mot Oilers

14.08.2018

Samuel Ward stod godt i Sparta-buret, men kunne ikke hindre at Stavanger vant 3-2. 

Umbraco CMS fra MarkedsPartner