Foto: Jon Anders Johansen

Før kampen: Stjernen vs Sparta - Stjernehallen 18.30

Til Fredrikstad for å slå tilbake

Et effektivt Stjernen-lag straffet oss torsdag, og i morgen er det kun å slå tilbake som gjelder. 

Man ble hardt straffet av et effektivt Stjernen-lag torsdag, men heldigvis kommer sjansen til å slå tilbake raskt i hockey. Allerede i morgen møtes man til ny dyst, denne gangen i Stjernehallen. 

Etter 1-5 hjemme sist hvor man hadde nær dobbelt så mange skudd på mål som Stjernen blir det en revansjelysten gjeng som tar ferden til Fredrikstad. 

Det er serien som teller, men å tape to kamper på rad mot Stjernen er ikke et tema og gutta drar for å slå tilbake. 

Det er mange spillere ute i morgen med blant annet fire unggutter på vei til Karlstad og turnering med U-20 landslaget. 

- Jeg skal personlig ikke spille, og U-20 gutta er vekk. Men, vi skal ha en kamp med masse innsats og vilje. Ser man litt bort i fra resultatene er vi inne i en tung treningsperiode for å være i toppform når sesongen starter. Vi går jo så klart for seier i morgen og mange unggutter får prøve seg, sier Tommy Kristiansen. 

Kampstart er 18.30

 

Avlyst torsdag

Kampen mot Frisk kolliderte med E-cup kampen til Sarpsborg 08 og man prøvde å bytte slik at Frisk spilte hjemme torsdag, mens lagene skulle møtes i Amfien 4. september. 

Med mangel på frivillige så ble kampen avlyst. 

– Det er flere av våre frivillige som også er frivillige hos Sarpsborg 08. Mange av dem ønsket å være med på denne begivenhet og hjelpe til på stadion. Det har jeg full forståelse for, sier daglig leder Daniel Björnberg til Sarpsborg Arbeiderblad

Dermed blir det kun med morgendagens møte med Stjernen denne uka og neste treningskamp blir borte mot Vita Hästen i Norrköping neste søndag. 

21.08.2018 18.30

Stjernen vs Sparta

Treningskamp - Stjernehallen

Resultat: 1-3

0
Sparta 21. Stjernen 25.
Sparta 8x2min. Stjernen 9x2min.

Sparta vant i Stjernehallen

21.08.2018

Etter en begredelig kamp i Sparta Amfi, tok Sparta sin første seier i treningskampen mot Stjernen i Stjernehallen, tirsdag kveld. 

Stjernen-Sparta 1-3 (SLUTT)

21.08.2018

Et Sparta-lag med brukket rygg, reiser til Stjernehallen for å møte Stjernen til treningskamp. Sjur Robert Nilsen mangler ti spillere til dagens oppgjør. Kampstart er kl. 18:30

Umbraco CMS fra MarkedsPartner