Før kampen: Frisk Asker vs Sparta - Askerhallen 17.00

Viktig match i Asker

Tøff kamp i Asker i morgen, men gutta drar innover med både stor tro og mål om tre poeng med hjem. 

Med seks poeng opp til topp fire der Frisk befinner seg, og når de også har en kamp mindre spilt er det en særdeles viktig kamp i morgen. 

Man har ikke hatt marginene med seg og både mot Vålerenga sist og Storhamar i forrige bortekamp burde man hatt meg seg noe. 

Etter ni strake tap mot Asker-laget kom endelig seieren sist hjemme og det er et lag som drar innover med stor tro på poeng. 

Men, det gjelder å være best på drittjobben foran egen keeper og sperre utgangen for Nichlas Dahlberg. Ofte slik kampene blir avgjort så det gjelder å gå i "krigen" i morgen. 

 

Både Didrik Svendsen, og Magnus Nilsen forventer tøff kamp i morgen, men har stor tro på poeng. 

- I morgen blir det en tøff bortekamp, som vi må være på jobb i 60 min, men vi har samtidig gode muligheter til og få med oss 3 poeng hjem, vi slo dem hjemme sist og skal gjenta det i morgen. Samtidig har jeg hørt det er «bamsekamp» i morgen, det lukter litt folk på tribunen, og ingenting er vel bedre og gjøre askehallen helt stille, sier Didrik. 

Mens Magnus følger opp. 

Kommer til å bli en utrolig tøff kamp. Lenge siden vi har tatt poeng i Asker, så det er på tide med en 3 poenger der inne. Vi gjorde en bra kamp og vant mot de sist hjemme, så vi vet hva som kreves og at det kommer til å bli krig i 60 minutter. Vi er klare!!!

Tidligere Sparta-spiller Patrick André Bovim sliter fortsatt med hofteskade og misser morgendagens kamp forventer også en jevn kamp. 

- Tror det blir en jevn og morsom kamp hvor special teams blir viktig. Har gått litt på is men blir ikke noe kamp på meg i morgen.

 

Vår sisteskanse som deler jobben med Sander Berg har troen på en blå triumf. 

- Frisk er et kontringssterkt lag, som ofte stikker med både 1 og 2 spillere og ligger å legge pucken tvers over i midtsonen. Det er dessverre noe de har fått god uttelling på mot oss de siste sesongene, men følte vi klarte å knekke en kode sist kamp. Var en viktig seier for oss sist hjemme i amfien, og deilig for gruppa at vi ¨endelig¨ klarte å slå de. Gjør vi de tingene vi er gode på og spiller vår hockey, sammen med at vi er litt smarte ettersom vi møter et kontringsstertk lag, har jeg stor tro på 3 poeng.

Keeperjobben blir delt mellom ham og Sander Berg noe som trigger Lillegrend. 

- Berg har jo virkelig vist hvor god han er i alle kampene han har spilt denne sesongen, og føler virkelig han fortjener det i år. Kjenner hverandre godt fra før av og føler det er en god trygghet fra begge sin side, at vi har et godt kjennskap til hverandre og uansett støtter hverandre. At vi fikk inn en så god keeper som Berg, gjør at jeg hele tiden må prestere mitt beste under hverdagen og på trening, samt på kamper. Den siste tiden, hvor ting ikke har fungert helt for meg personlig under kamper, er det en god trygghet for laget å vite at han går inn å gir laget en stor mulighet til å vinne kampen. Målet er at begge to kan være med å gi en trygghet til laget når vi spiller og gi laget en mulighet til å vinne, sånn vi gjorde før landslagspausen. Nå er det opp til meg og finne tilbake til spillet mitt, slik at begge kan det fremover også.

Hvordan se kampen: 

  • Se kampen i Askerhallen, kampen starter 17.00
  • Kampen sendes på TV2 Sumo
  • Følg kampen live via Sarpsborg Arbeiderblad

 

Statistikk Frisk vs Sparta

Flest poeng: Hampus Gustafsson 13+14-27 - Kristian Jakobsson 11+14-25
Best +/-: Max Krogdahl +14 - Jonas Meisingset +9
PIM: Christian Kåsastul 53 - Didrik Svendsen 99
Flest skudd på mål: Victor Björkung 71 - Martin Grönberg 65
Mest effektiv: Erik Beier Jensen 40,0 - Robin Dahse 30,8
Keeperkampen: Nichlas Dahlberg 91,4 - Jens Kristian Lillegrend 90,0/ Sander Berg 93,7
Over/undertall: 22,7/ 80,2 - 21,1/ 87,6

 

 

01.12.2019 17.00

Frisk Asker vs Sparta

Get-ligaen - Askerhallen

Resultat: 2 - 4

1249
Sparta 24. Frisk Asker 34.
Sparta 6x2min, 1x5min, 1x10min, 1x20min. Frisk Asker 7x2min.

Hvilken herlig lagmoral

01.12.2019

Med hele syv spillere født etter 2000 kriget man seg til en fantastisk lagseier borte mot Frisk. 

Sparta vant 4 - 2 i Askerhallen

01.12.2019

Sparta møter Frisk Asker i Askerhallen i dag med kampstart klokken 17.00 og kampen følger du med på hos vår samarbeidspartner Sarpsborg Arbeiderblad og på TV2 Sumo.

Hos Hockey Live finner du statistikk fra kampen.

 

Umbraco CMS fra MarkedsPartner