Anders Tangen Henriksen jubler for sitt vinnermål. Foto: Mads Thygesen

Intervjuer av elever fra Skjeberg Folkehøyskole

Sparta hadde i kveld besøk av to elever fra Skjeberg Folkehøyskole. Lene Sjøli og Mads Thygesen, og de tok en prat med kveldens målscorere fra Sparta, nemlig Victor Ôhman og Anders Tangen Henriksen. 

Bildene er av Mads Thygesen og teksten er av Lene Sjøli.

 

Sparta åpnet sterkt mot Lillehammer. Sparta kom til mange sjanser og det skulle ikke ta lang tid før Spartas Victor Öhman satte kampens første. Sparta spiller bra store deler av den første perioden, men i begynnelsen av den andre perioden så ser det ut som et helt annet Sparta-lag som kommer ut på isen.

 

- Vi spiller bra i 55 minutter, det er 5 minutter i den andre perioden som er litt så der, men når dem får en 2-1 ledelse så synes jeg at vi tar over igjen. En godkjent kamp. Forteller Victor Öhman

Etter at Lillehammer tar ledelsen så kvikner Sparta til igjen og det er Spartas Victor Öhman som setter sitt andre mål for kampen.

I den tredje perioden så er det to lag som kjemper hardt om seieren, men når Spartas Anders Tangen Henriksen scorer så er det sparta som vinner 3-2.

 

- Det er bra som f…. En veldig bra innsats fra alle og en bra revansje etter Narvik kampen. Det er en bra lagseier. Forteller Victor Öhman etter kampen.

 

- Kort oppsummert veldig bra. Jeg synes vi gjør en veldig bra innsats. Alle jobber og gjør den jobben de skal gjøre, og det betaler seg til slutt sier matchvinner Anders Tangen Henriksen. 

 

Det var en del spekulasjoner rundt en del dommeravgjørelser som fikk både spillere og supportere litt frustrerte under kampen.

 

- Jeg pleier vel aldri å holde med dem, men i dag gjør dem det okay. Det er vel noen situasjoner som man kan ta opp, men det er det vel alltid, så de er helt okay sier Victor Öhman

 

Sparta har den siste tiden slitt mye med skader og måtte derfor hente inn noen spillere fra juniorstallen til kampene.

 

- Det er litt bekymringsverdig at vi har så mange skader som vi har. Håper på at folk snart kommer tilbake. Vi er ganske redusert kan man si, men med tanke på det laget vi har i dag så syns jeg at vi klarte oss veldig bra sier Anders Tangen Henriksen

 

Den neste kampen for Sparta blir borte mot serieleder Stavanger Oilers.

 

- Ja det er en veldig tøff kamp. Håper på å få tilbake litt folk så vi kan ha et litt sterkere mannskap. Vi har spilt jevne kamper mot dem, den her gangen så kommer vi til å ta dem mener Victor Öhman.

 

- For min del så er det litt spesielt siden jeg kommer derifra og har spilt der i fem år. Men forrige gang så spilte vi en veldig bra kamp så det kan bli bra det sier Anders Tangen Henriksen.

08.12.2019 16.30

Sparta vs Lillehammer

Get-ligaen - Sparta Amfi

Resultat: 3 - 2

Sparta vs Lillehammer. Sparta vant 3 - 2 i en spennende kamp!

08.12.2019

Sparta møter i kveld Lillehammer med kampstart klokken 16.30 og kampen følger du med på hos vår samarbeidspartner Sarpsborg Arbeiderblad og på TV2 Sumo.

Hos Hockey Live finner du statistikk fra kampen.

Før kampen: Sparta-Lillehammer

08.12.2019

I dag braker det løs i Sparta Amfi igjen. Det er Lillehammer som kommer på besøk for å spille mot GET-ligaens yngste lag