Platinasponsor og fredagens kampsponsor, Son Spa. Foto: Dagfinn Heidenberg

Vellykket Tacofredag og Afterice i restauranten

Mange tok fredagstacoen i restauranten vår før kampen, og avsluttet kvelden med livemusikk og mingling i baren.

Det ble en vellykket tacokveld før fredagens kamp mot Narvik. Morten Oliversen hadde disket opp med en fantastisk tacobuffet i den ny-oppussede restauranten. Restauranten var full av god mat, god stemning og sammen bygget vi opp forventninger til kampen. Rino Løkkeberg stilte opp som konferansier, og de besøkende fikk et innblikk i Sparta sin forventning til sesongen og kampen mot Ørnene fra Narvik ved Anders Gjøse. Dessverre gikk ikke kampen helt slik vi i Sparta ønsket, men flere ble igjen etter kampen og koste seg i restauranten også etter kampen. Der ble det servert god drikke, snacks og herlig stemning med livemusikk fra trubadur Johan Dagfinrud.

Vi takker for godt oppmøte, god stemning og et vellykket arrangement og håper på å se nye og kjente fjes i restauranten utover i sesongen!

27.09.2019 18.00

Sparta vs Narvik

Get-ligaen - Sparta Amfi

Resultat: 2-3 e.str

Et skuffende tap mot Narvik

27.09.2019

Sparta - Narvik 2-3 SLUTT e.str

Velkommen til Tacofredag og AfterIce i den "nye" restauranten!

27.09.2019

Hovmester Morten Oliversen står for mat og service. 

Sparta får besøk av Narvik Arctic Eagles for første gang!

26.09.2019

Fredag kveld droppes pucken for første gang mellom Sparta og Narvik, vi har hørt med gjestenes trener Henry Acres om Narviks sesongstart og forventningene til morgendagens kamp. I tillegg legger vi fram litt nøkkelstatistikk fra begge lag.