Foto: Lene Sjøli

Skjeberg Folkehøyskole var på kampen

Sparta og Skjeberg Folkehøyskole har inngått et samarbeid og denne gangen var det elevene Lene Sjøli og Jonas Bucher som var på plass under kampen mot mot Stavanger for å prøve seg som sportjournalister!

 

Teksten under er forfattet av Lene Sjøli.

Lørdag kveld møtte Sparta et solid Stavanger Oilers lag. Med over 3200 tilskuere og 1-0 ledelse etter første periode så det ganske lyst ut for Sparta, men det virket som om det var et helt annet lag som kom ut på isen til andre periode.

 

- Vi kommer ut bra og spiller bra i den første perioden, men i andre periode tar vi dessverre noen utvisninger og de straffer oss i powerplay, og når vi får 5 mot 3 så slurver vi en del. Det er slike ting som stjeler energi og det var små ting som gjør at det vipper imot. Forteller kaptein Niklas Roest.

 

I tredje periode så kommer det et mer solid Sparta lag ut på isen som viser Oilers at det ikke skal være lett å ta poeng i Sparta Amfi.

 

- Vi var litt irriterte etter det som var en dårlig andre periode også vet vi at vi har veldig bra karakter i laget og vi er bra trent, så vi hadde håpet på å fortsette sånn som vi startet kampen i 3 perioder. Men vi møter den ubeseirede serielederen som er et rutinert og bra lag. vi er unge og lærer for hver kamp så jeg tror vi lærte mye denne matchen her og skal bli enda bedre fremover. Forteller kaptein Niklas Roest.

 

 

Tilskuerne i Sparta Amfi ble vitne til en kamp som var spennende frem til siste sekund. Dessverre for Sparta så blir det et knepent tap helt til slutt. Men kaptein Niklas Roest er positiv til antallet med supportere og stemningen som var i hallen i dag.

 

 

- Det har kjempe mye å si for oss. Det er Norges beste arena når det er så mange folk og ser på oss i dag. Da er det ekstra surt og ikke kunne gi dem 3 poeng eller i hvert fall spille så bra som jeg vet vi kan. Men i dag så synes jeg at det går på at vi møter et bra lag og det er ikke noe å si på innsatsen til gutta. Men det er sinnssykt morsomt å spille foran det publikummet som var her i dag.

 

Jonas Bucher tok en prat med supporterene.

Lørdag kveld spilte Sparta hjemmekamp mot serieleder Stavanger Oilers. Selv om det ble en tøff kamp sportslig, var det ingen tvil om at engasjementet og rammen rundt var enorm. Takket være fantastiske sponsorer hadde klubben mulighet til å invitere til gratiskamp mot Oilers. Gratiskampen, som etterhvert har blitt en tradisjon, bidro til at over 3200 tilskuere tok turen til Sparta Amfi.

Det var flere supportere som var fornøyd med arrangementet. Én av dem er Rudi, som har vært Sparta-supporter i flere tiår.

– Gratiskampen er et veldig fint tiltak av klubben. Ishockey og idrett er det viktigste vi har i Sarpsborg, så det er veldig viktig for både klubb og by at det kommer mye folk på kamp.

Selv om det ble et bittert 3-4 tap, ble det en nydelig atmosfære i Sparta Amfi som hjemmelagets supportere sto for.

02.11.2019 18.00

Sparta vs Stavanger

Get-ligaen - Sparta Amfi

Resultat: 3-4

-Vi hadde fortjent å få med oss et poeng

03.11.2019

Folkefest og en god kamp ble det, dessverre glapp seieren for de blå

Nær poeng mot serielederne

02.11.2019

Foran 3286 tilskuere holdt Sparta følge med serielederne helt inn til målstreken.

Sparta vs Stavanger. Sparta tapte knepent 3-4

02.11.2019

Sparta møter Stavanger i Sparta Amfi i dag med kampstart kl. 18.00 og kampen kan du følge på TV2 Sport 1, Sumo og live tekst hos vår samarbeidspartner Sarpsborg Arbeiderblad.

 

3200 billetter revet vekk - vi gleder oss!

01.11.2019

To hete lag møtes til dyst foran en fullsatt Sparta Amfi i beste TV-tid - vi mobiliserer til kamp kl. 18.00!

Det gror godt blant fremtidens menn

31.10.2019

Spartas U21 lag gjør en god figur med 5 seire på de siste 6 matchene, vi overvar lørdagens kamp mot Frisk Asker

Spartas trygge grunn

30.10.2019

Forhåndsbestilling av ny og unik bildebok!

ØNSKER DERE BILLETTER TIL GRATISKAMPEN?

28.10.2019

Førstkommende lørdag er det gratiskamp i Sparta Amfi. Våre fantastiske samarbeidspartnere bidrar til at vi kan arrangere en gratiskamp. Ønsker dere samlede billetter, kan det bestilles nå!