Foto: Lene Sjøli

Seier mot Storhamar

Sparta Warriors spilte en knallsterk hjemmekamp mot Storhamar lørdag kveld og fikk med seg tre viktige poeng.

Magnus Nilsen ble kåret til dagens beste Sparta spiller. Med to mål og en heroisk innsats mot Storhamar, så forteller sarpingen oss at han veldig fornøyd med kampen.

 

-        Det var utrolig deilig. Vi har spilt bra de siste kampene selv om vi ikke har fått med oss de resultatene vi har ønsket, men i dag fikk vi de poengene vi fortjener. I dag vinner vi fordi vi er disiplinerte, og er på i samtlige 60 minutter.

 

 

Etter å ha vært lenge ute med skade og utestengt i noen kamper, så føler han selv at han mangler litt på timingen og kampform. Men tross lite kamptrening, så er det kapteinen som sender Sparta i en tidlig ledelse.

 

-       Det var veldig moro med mål, og spesielt når det kommer etter en spill-vending som vi har snakka om i rekka. Grönberg og Jakobsson setter meg opp perfekt på åpent mål.

 

Sparta har vært inne i en tung periode. Før kampen mot Storhamar var det kun en seier på de fem siste kampene. Da smaker det godt med seier og en liten pause fra kampene fremover.

 

-       Etter en litt tøff periode er det viktig å holde humøret i gruppa oppe, og siden det er lenge til neste kamp må vi få lov til å unne oss en liten feiring, forteller en storfornøyd Niklas Roest.

 

Sparta har slitt med skader i troppen, og har derfor måttet bruke flere unge spillere gjennom sesongen. Både Sondre Ahlsen og Trym Østby fikk med seg målpoeng mot Storhamar. Ungguttene har holdt et høyt nivå i kampene de har spilt, noe kapteinen er veldig glad for.

 

-       Sondre og Trym har vært gode for oss i hele år, og de gjør en bunnsolid prestasjon for oss gjennom hele kampen i dag. De viser hvorfor de får spille mye, og det er bra når de er spillere for fremtiden.  

 

 

 

Intervjuene ble gjort av Mads Thygesen, Skjeberg Folkehøyskole.

Skrevet av: Jonas Bucher og Lene Sjøli, Skjeberg Folkehøyskole.

01.02.2020 18.00

Sparta vs Storhamar

Get-ligaen - Sparta Amfi

Resultat: 4 - 2

1787
Sparta 30. Storhamar 27.
Sparta . Storhamar 4x2min.

Sparta vs Storhamar

01.02.2020

Sparta møter i kveld Storhamar med kampstart klokken 18:00 og kampen følger du med på hos vår samarbeidspartner Sarpsborg Arbeiderblad og på TV2Sumo.

 HosHockeyLive finner du statistikk fra kampen.

 

Før kampen: Sparta vs Storhamar

31.01.2020

Lørdag klokken 18:00 tar Sparta imot Storhamar i Sparta Amfi.