Foto: Lene Sjøli

Skjeberg folkehøyskoles referat fra kampen

Det så lenge ut til at det skulle bli en god kveld i Sparta amfi, når Vålerenga gjestet Sparta. Sparta styrte store deler av den første perioden, og de kom til flere gode sjanser. Det eneste som manglet var å få pucken i mål.

Midtperioden starter bra for Sparta, med et mål av Anders Tangen Henriksen gikk Sparta opp i ledelsen. Sparta fortsetter å presse på etter målet, men bare noen minutter etter så utlikner Vålerenga.

- Det var en god prestasjon og jeg er fornøyd med målet egentlig. Det er kjipt at de får 1-1 så fort, føler ikke vi helt får ridd på det gode momentumet vi fikk etter scoringen. Fornøyd med målet, men dumt at det ble som det ble. Forteller Henriksen.

Etter 1-1 målet så mister Sparta den piffen og den farten som de hadde i første periode. Det utnytter Vålerenga og tar ledelsen i midtperioden.

 -  Vi starter godt, men de tar momentumet i kampen, så føler jeg at hele laget mister piffen og så synes jeg det egentlig er litt rart at vi ikke har enkeltindivider eller rekker som tar kommandoen og snur skuta.

 Den siste perioden skulle ikke bli noe enklere enn den forrige. Sparta kommer til mange sjanser, men manglet fortsatt å få pucken i mål. Christoffer Karlsen får utliknet til 2-2, men Vålerenga får et mål til og vinner 3-2.

- Vålerenga spiller smart, men det er litt det at når de tar ledelsen så er de flinke til å ri på den. De gjør det enkelt, som gjør det vanskeligere for oss. Det er dumt at vi ikke klarer å holde på den 1-0 ledelsen. Forteller en skuffet Anders Henriksen

 

Tekst: lene sjøli

26.11.2019 19.00

Sparta vs Vålerenga

Get-ligaen - Sparta Amfi

Resultat: 2-3

Sparta - Vålerenga 2-3

26.11.2019

Det ville seg ikke mot VIF

Jakter sesongens første poeng mot VIF

25.11.2019

Det er klubben fra Oslo som har stukket av med alle poengene i de to foregående kampene, på tirsdag er planen at tre poeng blir igjen i Sarpsborg.