Daglig leder i Økonomideler AS Robin Wilskog. Foto: Sparta Media

Økonomi-Deler AS blir Diamantparter!

Sparta har gleden av å informere at Økonomi-Deler AS blir Diamantpartner i Sparta. Nå skal logoen deres pryde vår drakt neste sesong.

Økonomi-Deler AS har lenge vært en samarbeidspartner i Sparta. Og samarbeidet tar ytterligere et steg fra kommende sesong. Nå blir de Diamantpartner i Sparta. En del av avtalen er at de skal ha logoen på draktsettet.

Vi i Økonomi-Deler AS er glad i lokalidretten og synes det er positivt å være med å støtte Sparta. Og det at de har et lag bestående av mange sarpinger synes vi er ekstra stas. Samtidig gir de oss god profilering i både lokalsamfunnet og nasjonalt. Det skal bli spennende å få være med å prege draktsettet med vår logo, sier Daglig Leder Robin Wilskog.

Økonomi-Deler AS holder til på Grålum. Firmaet startet i 1975 og begynte med import og salg av deler til Massey Ferguson, men etterhvert har vareutvalget vokst til å omfatte deler og utstyr til de aller fleste traktormerker i Norge. I dag har de Norges største nettbutikk på traktordeler, men de leverer også bildeler både lokalt og nasjonalt.

-Vi er glade for at Økonomi-Deler AS er med videre, og spesielt morsomt med at de blir med på drakta fra kommende sesong. De stiller seg bak arbeidet vi gjør med lokale spillere. De er synlige, aktive i vårt partnernettverk og er ellers en god sparringspartner, kan Mats Weberg fortelle.