Aktiviteter for hele familien!

Første istrening er en fest fra morgen til kveld. Kl. 14.00 på lørdag ønsker vi å ta imot alle familier, enten du er hockeyinteressert eller ikke. 

Det vil være muligheter til å vinne mange fine premier og det skal deles ut mye flott og godt til alle som kommer. Etter treninga kan du ta på deg skøyter og hjelm og bli med spillerne på is!

I tradisjon tro vil det være fullt med aktiviteter foran Sparta Amfi til lørdag. Fra kl. 14.00 til 15.30 vil det være ulike stands med mange morsomme aktiviteter. I tillegg kan du vinne mye fint.

SpareBank1 skal trekke ut 3 vinnere som får et VISA-gavekort på kr. 500 hver. Son Spa skal dele ut en idyllisk overnatting for hele familien (4 pers) i høstferien. Mars Norge skal trekke ut en heldig person som får et Longboard. Så her er det mange flotte premier som passer for alle.

Ellers skal Carlsen & Fritzøe, SportsClub Sarpsborg, Barnas Aktivitetsdag, People Bemanning, Norsk Hundekonsult, Blue Warriors og Utleiegutta ha stands med ulike aktiviteter og «giveaways».

Spartatæl skal ha en stand hvor man kan kjøpe t-skjorter og gamle drakter! I tillegg ønsker å dele ut gratis pølser til alle som kommer.

Brannvesenet i Sarpsborg vil komme og vise frem deres flotte brannbil! De fortelle om hvilke utfordringer årets flotte sommer har bydd på.

Vi ønsker at alle barn skal gå på is etter a-laget er ferdig på is. Ta med dere skøyter og hjelm, så kan dere få spille ishockey med Tommy, Didrik og resten av gutta! Hjelm er påbudt.

Vi håper å se så mange familier som mulig. Dette blir en fantastisk dag, fra ende til annen!

Se hele annonsen for første istrening som pdf HER.

Velkommen!