Daniel Björnberg ønsker velkommen (Alle foto: Kristian Norvik)

Vellykket B2B-samling

Det var god stemning da Sparta inviterte til B2B-samling på Egon Storbyen, torsdag. 

Det var rekordmange påmeldte til årets B2B-samling, som ble avholdt på Egon Sarpsborg. Dermed var det god grunn til at Daniel Björnberg, Mats Weberg og Leif Sandtangen gikk smilende rundt i lokalet, både før og etter samlingen. 

-Det var veldig hyggelig å se at så mange kunne komme, sier markedssjef Mats Weberg. Vi er veldig fornøyd med arrangementet, og det er hyggelig å se mange nye ansikter i år, fortsetter Weberg. 

Samlingen startet med lunsj på Egon i Sarpsborg, og fortsatte med foredrag i 6. etasje på Scandic hotell. Under lunsjen var det en god og hyggelig stemning. 

Positivitet 
Alle samarbeidspartnerne gleder seg til sesongen og det er en positiv stemning til kommende sesong. Sparta endte som kjent på 2. plass i grunnspillet i 17/18-sesongen, men flere tror topp 4 i år.

Hør hva noen av samarbeidspartnerne tror om sesongen i videoen under

Marked og sport
Etter lunsjen tok samtlige samarbeidspartnere heisen opp i 6. etasje av Scandic hotell, hvor markedssjef Mats Weberg holdt en presentasjon rundt TV-avtalen og situasjonen i markedet. 

Samarbeidspartnerne fikk også en presentasjon av assistenttrener Anders Gjøse selv, samt en grundig sportslig presentasjon av hovedtrener Sjur Robert Nilsen. 

Tusen takk
De tre som jobber på Sparta-kontoret var veldig fornøyd med årets samling. -Tusen takk til alle samarbeidspartnerne våre. Vi setter stor pris på at så mange tok turen og vi gleder oss til kommende sesong, avslutter Mats Weberg.