Niclas Carlsson Bauer og daglig leder i Sparta Daniel Björnberg. Foto: Dagfinn Heidenberg

Bauer og Sparta fortsetter samarbeidet i ytterligere 3 år

Det er en gledelig nyhet at Sparta og Bauer fortsetter samarbeidet som utstyrsleverandør for hockey i ytterligere tre år. -Vi har hatt et godt samarbeid i mange år, og det er en glede å fortsette, sier Niclas Carlsson, representant fra Bauer.

I over 10 år har Bauer vært utstyrsleverandør for hockey i Sparta. Nå har partnerne inngått en forlengelse på ytterligere 3 år. Niclas Carlsson, representant Bauer, er fornøyd med signeringen: -Vi har hatt et godt samarbeid med Sparta. Både med Elite- og Ungdomsavdelingen. Derfor er vi glade for å fortsette i ytterlige tre år.

Bauer er en av de ledene utstyrsleverandørene til hockey i verden. De samarbeider i dag med 7 SHL-klubber og 3 GET-liga klubber.

-Vi i Sparta er veldig fornøyde med å fortsette samarbeidet med Bauer. Det var helt klart et stort ønske fra vår side. Vi vet hva vi får av kvalitet og det betyr mye for oss. I tillegg er det en økonomisk god avtale for oss, sier Daniel Björnberg. -Niclas og de andre er i Bauer gir oss en meget god oppfølging. Det betyr mye.

Dermed vil Sparta ikle seg Bauer i de tre neste sesongene.