Foto: Dagfinn Heidenberg

Billettluka åpen på Sparta mellom kl. 16-18 idag

Nå er det et fåtall sitteplasser igjen til gratiskampen i morgen mot Stavanger Oilers, ønsker du en plass er det også mulighet å sikre deg billett i dag mellom 16-18 i billettluka på Sparta Amfi. 

-Billettene har blitt revet bort fra både Patriot1 og 7/11 på Kurland Lande og vi måtte fylle på flere ganger på begge steder, kan Mats Weberg fortelle. Vi forventer at det blir nærmest fullsatt i Amfien i morgen, det kommer til å bli skikkelig trykk i hallen. Overskuddet av kampen er øremerket en billigere skøyte- og hockeyskole, og vi har fått med oss mange fantastiske samarbeidspartnere. De aller fleste er med på en sum til denne kampen og ønsker å bidra til å gi barn en billigere start på hockeykarrieren og forhåpentligvis større rekrutering. Det betyr mye for Ungdomsavdelingen, og de fleste ser det positive med denne kampen og tilskuddet. I tillegg er det veldig mange privatpersoner som er med. De er gull verdt de også, sier Mats med en brennende engasjement. Vi lover en god ramme rundt kampen og oppfordrer alle til å ta turen for en god hockeyopplevelse på lørdag.

 

Vi minner om kampstart 18.00 på lørdag, og billettluken vil også være åpen i forkant av kampen, men med det trykket som har vært tidligere i uken, oppfordrer vi til å ta turen innom på fredag ettermiddag mellom 16-18.

YX 7/11 på Kurland Lande har også fått påfyll av billetter, det vil fortsatt være mulighet til å hente billetter her på fredag. 

 

Vi ses til folkefest i hallen på lørdag!