Varehussjef i CF Morgan Bjerk og markedssjef Lars Oddvar Fjeldvang i Sparta. Foto: Dagfinn Heidenberg

Carlsen Fritzøe inngår 2-årig sponsoravtale med Sparta

Carlsen Fritzøe Sarpsborg inngår sølvpartneravtale  med Sparta Warriors.

Vi har gleden av å informere om at det er inngått ny 2-årig samarbeidsavtale med Carlsen Fritzøe Sarpsborg. 

Avtalens hovedpunkter går ut på at Carlsen Fritzøe Sarpsborg vil profileres på våre hjelmer for sesongen 2017/18 og 2018/19, og vil også gå inn i Spartas partnerfamilie som Sølvpartner, kan en meget glad markedssjef Lars Oddvar Fjeldvang fortelle til Sparta Media. 

Carlsen Fritzøe har solide norske eiere og lang tradisjon med salg av trelast og byggevarer. Treschow-Fritzøe AS ble etablert i 1835 og drives nå av 7. generasjon. H. Carlsen ble etablert i 1903, og drives av 3. generasjon. Disse to selskapene fusjonerte i desember 2006. Carlsen Fritzøe har en sterk markedsposisjon, og ønsker nå å styrke sin satsning lokalt i Østfold.   Carlsen Fritzøe er en komplett leverandør av kvalitetsprodukter innen vareområdene trelast, byggevarer, jernvarer, kjøkken interiør. Vårt mål er å gi distriktets beste og hyggeligste service. Fornøyde kunder er svært viktig for oss, så derfor foretar vi jevnlige kundeundersøkelser. Vi har dyktige fagfolk som snakker samme språk som deg, som du er på fornavn med og som forstår hva du trenger for å få jobben gjort, forteller varehussjef Morgan Bjerk..

Inngår samtidig avtale med IHK Sparta Sarpsborg bredde – som draktsponsor I tillegg til avtalen med elite er det også veldig spennende for oss å samtidig fortelle at vi ønsker å bli en bidragsyter inn mot IHK Sparta Sarpsborg bredde. Vi er opptatt av å støtte opp under den fantastiske jobben som gjøres fra bredde, og opp til elite – under Spartas parole «Veien mot Elite», hvilket vi har veldig veldig stor tro på og ønsker å være en del av, avslutter Bjerk til Sparta Media.  

Denne avtalen er med på å gi Sparta økonomiske rammebetingelser som vil styrke vår satsing inn mot de kommende sesongene for både bredde og elite, så vi er derfor veldig ydmyke og glade for tilliten som er vist oss som klubb i form av avtalene gjennom engasjementet til varehussjef Morgan Bjerk hos Carlsen Fritzøe som har sitt varehus på gamle «Slorer», avslutter Fjeldvang.

 

Vi ønsker med dette Carlsen Fritzøe Sarpsborg velkommen på laget.