Spartas nummer 95 har signert ny kontrakt med Sparta (Alle foto: Dagfinn Heidenberg)

-Vil ikke spille noe annet sted

Didrik Nøkleby Svendsen er glad for å være med Sparta videre. 

Lagbyggingen for kommende sesong fortsetter. Denne gang er det Didrik Nøkleby Svendsen som har sagt ja til å bli med klubben en sesong til. Nummer 95 har skrevet under en ny kontrakt som binder han til Sparta ut 2018/2019-sesongen. - Slik situasjonen er nå kunne jeg ikke tenkt meg å spille noe annet sted. Jeg har vært i Sparta siden jeg var tre år gammel og er takknemlig for at klubben har valgt å satse videre på meg, sier Svendsen. 

Didrik Svendsen hadde en god innledning på sesongen, men fikk et langt avbrekk etter et masseslagsmål under en kamp mot Lillehammer i fjor vinter. Sparta-spilleren fikk 20 kampers karantene for sin opptreden under slagsmålet. -Jeg hadde mange samtaler både med Sjur (Robert Nilsen) og Daniel (Björnberg) etter hendelsen. De støttet meg og hjalp meg tilbake igjen. 

I løpet av serien scoret Svendsen tre mål og fikk en assist. Svendsen er klar over at han har mye å bygge på frem mot sesongen - og han har spesielt tenkt å gjøre noe med kondisjonen. -Det er mye kropp, sier Svendsen og ler. Jeg må gjøre noe med kondisjonen så jeg orker mer. Jeg vil ikke bare være han som takler, men jeg har også flere mål i meg, sier Svendsen. 

Sparta-spilleren følte en stund på om han i det hele tatt ville få kontraktsforslag for kommende sesong. Han innrømmer at tankene gikk tilbake på karantenen. -Jeg hadde i bakhodet at mulighetene for å måtte finne meg en annen klubb var tilstede. Men jeg har ikke hatt lyst til å spille noe annet sted enn Sparta, sier Svendsen.