DRAKTENE SOM BLE BRUKT I WORLD RECORD GAME ER ENDELIG UTE PÅ AUKSJON!

Endelig er årets drakter ute på auksjon, også de som ble brukt i World Record Game – 12.03.2017. Nå kan du endelig skaffe deg en kampbrukt drakt fra sesongen 16/17. Og innspurten på draktauksjonen er i gang! Auksjonen stenger onsdag den 10 mai kl. 16-00! 

Draktene som "leder" auksjonen er mandag den 8.05 Per Åge Skrøders(2500), Niklas Roest, Didrik Svendsen, Henrik Malmström, alle(2000) og Daniel Öhrns(1900) sine drakter, men husk å legge inn bud da det er mange drakter som er i auksjonen, både "vanlige" og World Record drakter som du kan sikre deg!

 

Winter Classic-seier, verdensrekord og semifinaleplass er noen av høydepunktene under årets sesong. Nå kan du skaffe deg ditt historiske minne. Som tidligere år auksjonerer vi bort draktene som ble brukt igjennom sesongen. Ved kjøp av de hvite draktene, av de spillerne som spilte rekordkampen på Hamar, vil du få med et sertifikat på at drakten ble brukt i kampen som nå har blitt akseptert i Guinness World Records.

 

Vi auksjoner de bort på Facebook igjennom appen SocialCee. Besøk Sparta Warriors sin side på Facebook eller gå direkte  inn til auksjonen her!

 

Auksjonen starter 21.04.2017 og ender 10.05.2017 kl. 16:00. Personene som avslutter med de høyeste budene vil bli kontaktet av Sparta direkte etter at auksjonen er avsluttet.

Har du ikke en Facebook-konto, ta kontakt med Lars Oddvar Fjeldvang (Lars@Sparta.no) så hjelper vi deg med å legge inn ditt ønsket bud.