Foto: Dagfinn Heidenberg

Fantastisk start på hockeysesongen!

Lørdag 10.august gikk startskuddet for hockeysesongen i Sarpsborg, og for en fest det ble! 

Med rapporter om ustabilt vær ble aktivitetene på dagen trukket inn i ungdomshallen uten at det la en demper på stemningen. Brannvesenet, Son Spa, Kiwi, Spartatæl, Skøyte/Hockeyskolen, Blue Warriors og Sportsclub Sarpsborg hadde alle stilt seg opp og sørget for aktiviteter for og konkurranser for de som hadde møtt opp. Utleiegutta var og på plass med blant annet basket og fotball-leker.

Inne i Sparta Amfi møtte 1649 personer opp for å få med seg presentasjonen av alle spillerne i klubben og ikke minst kampen mellom årets A-lag og Spartatæl laget. Til slutt var isen i Sparta Amfi full av store og små iskrigere som utover vinteren skal leke, spille og krige om poeng i den blå drakta. Vi fikk også en flott oppvisning i isdans, med en skøyteteknikk som garantert flere av gutta på a-laget misunner. 

For flere bilder fra dagen ligger det et stort bildegalleri her!

Under kampen fikk publikum stifte bekjentskap med nye A-lagsspillere som blant annet Kristian Jakobsson, Anders Tangen Henriksen og Martin Ellingsen. Samtidig lå nostalgien i lufta i Amfien. Spartatæl laget besto av nyere helter som Henrik Malmström, Jonas Andersen og Petter Witnes og også en mann som Sivert Andersson som herjet på Brevik på 80-tallet. Her fikk publikum i alle aldre se igjen spillere som har bidratt for klubben opp igjennom årene. 

Kampen ble som forventet en herlig opplevelse. Per-Christian Knold slo tunnel på sønnen Henrik, som ordnet far et straffeslag da han skulle ta igjen. Det var Spartatæl som ledet etter første periode etter scoring av Petter Witnes. Og de som trodde at Lars Petter "Larry" Andersen har drevet med bil de siste årene tar feil. Her har nok keepern ligget i hardtrening i lengre tid for han holdt gamlegutta inne i kampen lenge. Utover i kampen ble de tyngre og selv om man fikk se en piruett av Snurrsmurfen Andersson, ble det tilslutt 5-1 til dagens Spartalag.

Tusen takk til alle spillere, samarbeidspartnere og ikke minst publikum for en herlig festdag på Brevik!