Marius Aune, Per Kristian Langvik, Kent-Remi Berg og Jan Håkon Dalen (Jan Håkon Dalen er ikke med på bildet).Foto: Privat

Har du bidratt ennå?

Marius Aune, Per Kristian Langvik, Kent-Remi Berg og Jan Håkon Dalen er initiativtakere for innsamlingen og dette er supportere med lang fartstid i Amfien! 

Aksjonen startet 26. mai og vil pågå til 1. august. Følg oss på facebook, sparta.no og ellers i media. Vi kommer til å oppdatere ting og tang jevnlig. Vi har trua, har du? La oss kjøre spleiselag - kom igjen Sparta!

Og som initativtakerne sier selv: 

Vi er 4 supportere med lang fartstid i Amfien som virkelig ønsker å få gleden tilbake i norges eldste ishall! Med bakgrunn av Spartas situasjon ønsker vi å bidra så mye vi kan for å holde interessen oppe men laget bygges. Vi føler at ett par artister kan bidra til at mange går hjem etter kampene med et smil om munnen kommende sesong. Det er viktig å tenke på oppbyggingen som ble gjort i forkant av gullet i 2011 med flere års arbeid og med flere lokale spillere på laget. Vi tror folk er villige til å være med på denne reisen, men vi må være tålmodige. Det er viktig ikke å bli usynlige mens grovjobben gjøres. Engasjementet rundt Sparta er det lite å si på. Se bare på avslutningen denne sesongen da folk valfartet til Hamar for støtte klubben til semifinalespill, med ett lag som havnet på 8 plass i serien. Skulle likt å se det skjedde i en annen by! 

Alle kan bidra på Spleis, Facebook, og div medier!

Gruppa har hatt møter med Mats Weberg og Sjur Robert Nilsen og gleden er gjensidig for å få i stand dette. Gruppa vil også stå bak klubben i forberedelsen til første istrening og ved juletider kommer det enda en overraskelse som vil komme klubben til gode, men dette lanseres først i november.

Støttegruppa styrer innsamlingen 100% og vi vil overrekke pengene når spillerne er signert.

Gruppa har som mål å øke kvaliteten på de 2 siste spillerne som skal inn i Spartatroppen kommende sesong.

Støttegruppa og Sparta er helt klare på at begge spillerne skal hentes fra utlandet og at disse skal bidra til å glede Amfiens publikum!

En toveis back og en center som vet hvor målet står! Sparta står bak støttegruppa fullt ut og pengene som samles inn overrekkes ca 1. august. Målet for for innsamlingen er 300.000,-!

Dette vil gi Sparta helt andre forutsetninger for hvilke spillere de kan lete etter. Gruppa har allerede fått med diverse bidragsytere fra næringslivet. Gruppa skal også bidra rundt happenings for klubben som første istrening, ett sykt bra loddsalg ved juletider osv. Alle som bidrar med 200 kr + er med i trekningen av fete premier! 

Har du spørsmål så ta kontakt med Marius Aune tlf 419 22 293 eller Per Kristian Langvik tlf 410 15 302.

Premiene er: 

Karlstadtur for 4, inkl hotell, kamp og middag. Stavangertur for 2, fly , hotell, match og middag inkl. 6-mannsbord i restauranten, mat og bill inkl. Vinner velger selv kamp.

Salgsjef i Sparta Mats Weberg kommenterer initiativet slik:

«Dette kom som en overraskelse på oss i Sparta. De kom med en forespørsel forrige uke om de kunne bidra, og det sa vi selvsagt ja til. Dette er gutter som er ordentlig glad i Sparta, og det betyr mye for oss  at de viser et slikt engasjement. Dette er mennesker som kan bidra også på andre plan, og vi kommer til å bruke de til andre saker, så lenge de selv har lyst. For i Sparta skal det aldri være «de og vi», men «oss» i det vi foretar oss! Om det er første istrening, avslutninger eller lignende»