Foto: Jan Håkon Dalen

- Jeg har blitt veldig glad i Sparta

Mens samboer Anders Gjøse blir hovedtrener i Storhamar fortsetter Tina Scott i Sparta. 

Det er ikke mange dagene siden det ble kjent at Anders Gjøse var tapt for Sparta, men for Tina var det liten tvil om at hun ønsket å fortsette i stillingen hun ble ansatt i rett før jul og bli værende i Sarpsborg. 

- Jeg har blitt veldig glad i Sparta, Sarpsborg og menneskene her på de snart 2 årene vi har bodd her, og har trua på det vi nå har startet på.

LES OGSÅ: Anders Gjøse takker for seg

 

Mye har skjedd under tiden hennes som ansatt på Sparta-kontoret, og selv under den pågående Korona-krisen jobbes det godt på Sparta-kontoret. 

- Det skjer veldig mye positivt i Sparta om dagen, og vi jobber hver dag for å utvikle klubben i riktig retning, både sportslig og administrativt. Jeg har jo bare jobbet her i litt over 4 måneder, og har lagt ned en del usynlig arbeid frem til nå, som snart skal få se lyset. Derfor ønsker jeg ikke å bare slippe alt og flytte til en ny by, starte i en ny jobb og bryte ned den hverdagen jeg har skapt for meg selv og datteren vår her i Sarpsborg. Jeg trives utrolig godt, jeg har alltid drømt om å jobbe med hockey, da jeg alltid har vært klar over at man ikke kan leve av å være damehockeyspiller. At Sparta har gitt meg denne muligheten er jeg veldig ydmyk og glad for, å få jobbe med lidenskapen sin er en drøm, og det vil jeg ikke bare gi opp nå. Som dame i dette miljøet må man gripe sjansen og ta godt vare på den når man får den.

 

Sparta er en klubb med gode verdier, stolt kultur og engasjerte mennesker
TINA SCOTT

En hverdag dere har bygd opp gjennom to år i Sarpsborg veide tungt for din avgjørelse med andre ord? 

- Ja, i tillegg ønsker jeg også å gi datteren vår, Tindra en stabil oppvekst, nå går hun i barnehage rett ved ishallen, og vi har allerede søkt henne inn på skole i nærheten. Vi har også familie ikke så langt unna og vi trives veldig godt i byen, ikke for stor, ikke for liten og den er full av trivelige mennesker.

 

Hele Norge og Verden for øvrig er satt på vent i en god stund framover, men det skjer likevel mye spennende på gang for alle som er glad i Sparta. 

- Det som nå skal skje i Sparta vil jeg ikke gå glipp av, jeg gleder meg utrolig mye til en ny sesong, det som skal skje 15/8, og alle planer vi har for klubben som skal få se dagens lys fremover. Det er veldig kult å jobbe med så engasjerte og flinke folk som er i denne klubben.

- Sparta er en klubb med gode verdier, stolt kultur, engasjerte mennesker og er viktig i bybildet. Jeg er naturlig nok stolt av å få være en del av dette!