Niklas Roest og Tommy Kristiansen klare for OL! Foto: Sparta Media

Niklas og Tommy klare for OL i Sør-Korea!

I dag tok landslagsledelsen ut både Niklas Roest og Tommy Kristiansen til OL-laget som reiser til Sør-Korea. Første kamp er mot Sverige den 15.februar.

I dag kom gladbeskjeden fra Landslagsledelsen. Både kaptein, Niklas Roest, og Tommy Kristiansen er tatt ut til det Norske Landslaget som reiser til OL i februar.

-Det har vært et mål hele sesongen. Nå deltar jeg i mitt andre OL og det er noe jeg er stolt over. Vi reiser til Sør-Korea med en offensiv innstilling og jeg tror vi kan bite godt fra oss. Jeg gleder meg veldig, sier Niklas.

-Dette er fantastisk! Å komme med til OL har vært en guttedrøm lenge. Å spille med det Norske flagget på brystet i den gjeveste ishockeyturningen er stort. Jeg håper at det kan vise barn og unge i Sparta at det er fullt mulig å bli landslagspiller her i klubben. Det er som Niklas sier, vi skal reise ned og gå for å vinne hver kamp, sier en glad Tommy Kristiansen. 

Norge skal møte Sverige, Finland og Tyskland i de innledende kampene. I tillegg til Niklas og Tommy er sarpingen Jonas Holøs med i troppen. I trenerteamet er Sjur Robert Nilsen med som assistent ved siden av hovedtrener Petter Thoresen. De tidligere Spartaspillerne Erlend Lesund, Martin Røymark, Lars Haugen og Henrik Ødegaard er også med i troppen.

Hele lag uttaket finner du HER

Kampprogrammet finner du HER