Jan Andreassen, Lars Oddvar Fjeldvang og Jarand Andreassen

Ny 2-årig hovedpartneravtale signert med HA Andreassen Entreprenør - forlenger som Diamantpartner i Sparta

Sparta er svært glade å informere om at en ny 2-årsavtale med HA Andreassen Entreprenør nå er signert. Vi har hatt et veldig godt samarbeid med HA Andreassen Entreprenør, og vi er svært ydmyke og glade for at HA Andreassen Entreprenør er med videre hos oss, sier markedssjef Lars Oddvar Fjeldvang.

Vi er veldig stolte av å fortsatt få tilliten av HA Andreassen Entreprenør, og at de fortsatt ønsker å være én av hovedpartnerene i Sparta, til og med sesongen 2018/19 sesongen. Avtalens hovedpunkter går på at HA Andreassen Entreprenør har deres logo foran på drakt/bryst på alle drakter, navn på én av losjene, i tillegg til andre logoplasseringer inne i Amfi `n. 

– Sparta er en svært viktig identitetsbygger for byen Sarpsborg, og vi ønsker nå å være med å bygge «nye» Sparta fremover sier Jan og Jarand Andreassen til Sparta Media. 

De skaper både entusiasme, og mange mener noe om Sparta, det ser vi på som noe veldig positivt, avslutter eier og daglig leder Jan Andreassen i HA Andreassen Entreprenør. 

Vi er meget tilfreds med denne avtalen og takker HA Andreassen Entreprenør for tilliten, avslutter en meget glad Fjeldvang til Sparta Media