Arkivfoto: sparta.no

Roest er et steg nærmere VM-spill

Både Niklas Roest og Tommy Kristiansen er med når landslaget spiller oppkjøringskamper mot Danmark til helgen.

Norge spiller Nordic cup før VM i Slovakia som starter 10 mai og har fått det tøft mot begge naboene i øst, Sverige og Finland. 

I de første kampene mot Sverige var hele syv Sparta-spillere med i troppen tidligere i denne måneden, men ettersom finalespillet er over her hjemme, men også at mange av spillerne i i blant annet Sverige er ferdig med sine sluttspil er det mange som har kommet til og noen falt fra. 

To nordmenn er involvert hos Frölunda i den svenske finalen, og det begynner å nærme seg en endelig VM-tropp. Zuccarello Aasen er uaktuell uansett utfall med Dallas Stars, mens Andreas Martinsen kommer seå fort sesongen er over for hans del. 

Nå er det to Sparta-spillere igjen som kjemper om VM-plass og det er Niklas Roest samt Tommy Kristiansen som representerer Sparta under dette mesterskapet hvis han blir tatt ut. 

Jonas Holøs er bankers i en kommende VM-tropp og blir garantert sarping på plass i Bratislava sammen med Sjur Robert Nilsen så sant han holder seg skadefri. 

Hele troppen

Kampene i helgen mot Danmark spilles i Lørenskog Ishall med kampstart 18 lørdag og 17 søndag.Begge kampene sendes på VG+ men for de som tar turen inn til Lørenskog kan billetter kjøpes her. 

 

Mange på U-25 landslaget

De tar turen til St.Petersburg og laget som ledes av Anders Gjøse og Geir Hoff.  Sparta er representert med hele syv spillere til denne turneringen og det gror godt i egne rekker på de som ligger tett oppunder A- landslaget. 

Jens Kristian Lillegrend, Andreas Klavestad, Emil Martinsen Lilleberg, Håkon Løken Pedersen, Kristian Østby, Henrik Lilleberg Knold og Sander Thoresen er de blå representantene i tillegg til Anders Gjøse. 

Hele oppsettet og spilletroppen kan du se her.