Tor Olav Johnsen og Kristian Norvik. (Foto: Ole Nylende)

Se «Hockey på fire hjul» på YouTube

Før sommeren møttes Ole Nylende og Kristian Norvik for å prate om nye konsepter til Sparta TV. Ideen ble serien «Hockey på fire hjul», som har premiere på Sparta TV, 6. september.

Serien kan du se på YouTube-kanalen til Sparta

Ingen ny ide
Ole og Kristian har jobbet mye sammen i Sparta TV. De jobber begge frivillig for Sparta og har stor interesse for hockey. -Men vi er Sparta-supportere da, sier Kristian.

Ideen i seg selv er ikke nye, men gutta ønsket å gjøre noe annerledes. -Når man har jobbet med Sparta så mye som vi har, så har vi stort sett pratet med mange av de samme menneskene hver sesong. Derfor ønsket vi å gjøre noe på en litt annen måte, forteller Norvik.

Møte hockeyprofiler
Ole og Kristian har i sommer reist rundt og møtt mange ulike profiler innen hockeymiljøet. -Det er en flott mulighet til å møte personer som er involvert i norsk hockey, og ikke bare de i Sparta, sier Ole Nylende.

Vil engasjere
I denne serien har Ole og Kristian pratet med Ole Christian Vatvedt jr. Bjørn Viggo Nilsen, Tage Pettersen, Håkan Södergren, Tor Olav Johnsen – og en foreløpig hemmelig gjest skyter Kristian inn.

 -Vi håper vi har en såpass stor variasjon i gjestene vi har pratet med, at serien kan skape engasjement også utenfor Sarpsborg, sier Norvik.

"Jordal-Johnsen"
Hvilke av disse gjestene har gitt størst innrykk?

Jordal-Johnsen, sier Kristian og ler. Jeg har et helt annet syn på Tor Olav Johnsen etter å ha pratet med han nå enn hva jeg har hatt tidligere, forteller Kristian Norvik. -Men det kommer nok ikke til å stoppe meg fra å skrike til dommerne under kampen, sier han.

Ole Nylende mener at Norges hockeydommere har blitt skjermet fra offentligheten for lenge og at det derfor er positivt at Sparta TV har fått muligheten til å gjøre et såpass langt intervju med Tor Olav Johnsen. -Jeg er ydmyk og takknemlig over å få muligheten til å lage en episode med en av Norges mest erfarne hockeydommere. Det for å vise våre supportere og andre en litt annen side av Johnsen enn de kanskje allerede har.

Gleder seg
Serien har premiere på Sparta TV torsdag 6. september. -Vi gleder oss til å vise frem hva vi har jobbet med, sier Kristian.

-Det har vært utfordrende og spennende å gjøre intervjuer i bil, samtidig som dette er nytt for oss. Vi håper at våre supportere vil sette pris på serien, avslutter Ole.

Serien kan du se på YouTube-kanalen til Sparta