Laila Vang - Johansen og Lars Oddvar Fjeldvang

Sparta inngår langsiktig gullpartneravtale med Renault Sarpsborg

Sparta har inngått 2-årig gullpartneravtale med Renault avd. Sarpsborg

Det er med stor glede vi nå kan presentere en ny, men ikke ukjent aktør velkommen inn som gullpartner i Sparta. Renault avd. Sarpsborg, som er en del av Bilbutikk1 Gruppen har i dag signert en gullpartneravtale med Sparta, som strekker seg ut sesongene 2017/18 og 18/19. 

Denne avtalen gir begge parter gode betingelser, slik at vi sammen kan fortsette å bygge sten på sten lokalt. Brandet og merkevaren Renault vil i hovedsak være synlige på våre nye flotte LED skjermer, samt øvrig profilering inne i Sparta Amfi, kan en svært tilfreds markedssjef Lars Oddvar Fjeldvang fortelle til Sparta Media.

- Vi er utrolig takknemlige for at Renault avd. Sarpsborg ville satse på oss som partner, og spesielt gledelig er det at vi har et felles ønske om å skape langsiktighet nå når denne avtalen er inngått, avslutter en entusiastisk Fjeldvang i Sparta.

- Sparta har gjennom en lengre periode vært en av aktørene som har satt byen på kartet. Derfor synes vi at det var naturlig å inngå ett såpass stort samarbeid med dem da vi har startet opp med nytt merke, butikk og bilverksted i byen, forteller markedssjef Laila Vang-Johansen til Sparta Media.

 Vi ønsker å synliggjøre at Renault er tilbake i Solbyen, og har stor tro på at vi sammen kan få frem våre budskap til både eksisterende kunder, nettverkspoolen i Sparta og ikke minst nye kunder i Sarpsborg gjennom dette samarbeidet. 

 Renault avd. Sarpsborg kan tilby våre kunder alt fra små elektriske biler, stasjonsvogner til gode priser, og vi har et stort varebil-utvalg både elektriske, samt diesel/bensin.

 Vi gleder oss til de to kommende sesongene og har store forventninger til vårt samarbeid, avslutter Vang-Johansen til Sparta Media

 

Sparta ønsker Renault avd. Sarpsborg velkommen inn på A-laget