Sparta-kontoret er stengt!

I likhet med resten av næringslivet rammes også vi av koronaviruset og smittefare. Vi har derfor valgt å pålegge alle spillere, trenere, støtteapparat og administrasjon hjemmekontor.

Spillere, trenere og støtteapparat har blitt fratatt muligheten til å utføre sitt arbeid pga den pågående koronaepidemien. Sparta Amfi er i sin helhet stengt. De har nå kun mulighet til å jobbe hjemmefra, men er tilgjengelig på mail og telefon.

Når det kommer til administrasjonen har vi fortsatt full drift, men samtlige med kontorplass i Sparta Amfi er også pålagt hjemmekontor i dagene og kanskje ukene fremover. Dette for å hindre smitte og spredning av viruset. Det betyr ikke at vi ikke skal fortsette å gjøre jobben vår, og vi jobber fortløpende med å kartlegge situasjonen vi nå er i og forbereder oss til neste sesong så godt vi kan. Ønsker du kontakt med oss finner du både mail og telefon til samtlige HER

Vi har i tiden etter avlyst sluttspill mottatt flere hyggelige henvendelser fra resten av Spartafamilien som gjerne vil støtte oss i en uvanlig situasjon, og mange har bidratt i den pågående innsamlingen «operasjon ryggsekk» på den måten de har hatt mulighet. Veldig mange har donert penger de ville brukt på billetter og kiosk i Sparta Amfi under sluttspillet, og oppfordret andre til å gjøre det samme via spleisen Spartatæl har opprettet. Vi takker ydmykt for hvert eneste bidrag som kommer inn her, deres engasjement i sosiale medier og all støtte vi får fra alle dere som er glad i klubben vår. 

Vi tar vårt samfunnsansvar alvorlig og står sammen, men hver for oss, for å hindre spredningen av viruset, og prøver å ta vare på alle i og rundt Sparta på best mulig måte. Nå jobber vi først og fremst med å gjøre veien videre så bra som mulig for Sparta, og ønsker å komme ut av dette med det beste utgangspunktet for neste sesong. 

 

Vi kommer til å oppdatere fortløpende angående ting som skjer i og rundt klubben i våre kanaler og gjennom SA, og ønsker å holde informasjonsflyten oppe i en tid med mye usikkerhet. 

Vi takker hver og en av dere for at dere er EN AV OSS, også i denne situasjonen.