Daglig leder, Kenneth Asperud i Telia Bedrift med markedssjef i Sparta, Lars-Oddvar Fjeldvang (Foto: Sparta Media)

Sparta med ny nasjonal sponsor

Telia Bedrift går inn som draktsponsor i Sparta.

Vi er veldig stolte og glade over å kunne informere om at Telia Bedriftsenter Kalbakken, som eies av Protele AS er med oss som ny samarbeidspartner. For oss er det spesielt gledelig at store, nasjonale aktører blir med oss på veien videre.

Telia Bedrift vil profileres bak på skuldrene på samtlige av Sparta Warriors kampdrakter. Med denne avtalen på plass kan vi tilby våre samarbeidspartnere en aktør som er godt kjent i det norske partnermiljøet, og som har et stort navn nasjonalt noe vi mener vil bidra til en enda mer spennende B2B og nettverkspool hos oss i Sparta, forteller en entusiastisk Lars Oddvar Fjeldvang i Sparta.

Telia Bedriftsenter Kalbakken har inngått en avtale som strekker seg ut sesongen 17/18, med opsjon også for sesongen 18/19. Vi har begge parter et felles ønske om at dette blir et langsiktig og fruktbart samarbeid også utover den nåværende signerte avtalen, sier en meget glad Fjeldvang til Sparta.no

I Sparta fremover er vi opptatt av å legge til rette for at våre samarbeidspartnere får tilgang til et godt og velfungerende partnernettverk, og dette er noe vi har høyt på dagsorden for å sikre at samtlige av våre partnere ser at det å være en partner i Sparta-familien er både nyttig og bærekraftig, i tillegg til å bli assosiert med ett av Norsk hockeys sterkeste merkevarer i Sparta Warriors, avslutter Fjeldvang.

Smarte løsninger for små bedrifter
Løsninger som skaper verdier i din bedrift Ledere av små bedrifter har mange oppgaver og mye å holde styr på. Vårt fokus er å tilby deg løsninger som tilfører mobilitet og skaper verdier i din bedrift - og gode mobilabonnement som gjør deg tilgjengelig for kundene dine. Dermed kan du fokusere på det du kan best - lede bedriften effektivt.