Kent Remi Berg, Marius Aune, Jan Håkon Dalen og Per-Kristian Langvik fra Spartatæl, Alle bilder: Eva-Lill Jensen

Spartatæl slo an tonen

Spartatæl-gutta fikk sin velfortjente hyllest når Sparta hadde sin årlige fest som innledet sesongen i går. 

Tradisjonen tror er sesongens første offisielle istrening en fest for store og små i Sarpsborg. Det hele startet klokka 13 da det var opplegg utenfor isen med samarbeidspartnere og publikum fikk møte spillerne i sivil. 

Siden forrtsatte festen utover ettermiddagen og toppet seg da Niklas Skjelin innledet med sin hybelpop, bandet Trøkk sang sin helt nye Sparta-hymne, stoly som vikingær før ungdomsavdelingen og A-laget ble presentert av trampeklapp fra de drøye 1 150 frammøtte. 

Nytt fra året var hvem som gikk raskest på skøyter og skuddkonkurranse før internmatchen og publikumsgåing med A-lagsspillerne. 

Daglig leder Daniel Björnberg var fornøyd med dagen 

- Veldig bra under dagen med de som stilte ut, men også med folk med konkkuranser fra våre leverandører og samarbeidspartnere. Når det gjelder istreningen så var det mange fra ungdom som stilte opp og så fikk vi overrakt det siste fra Spartatæl som har samlet inn totalt 506 000 kroner, hvor vi har fått 460 000 så langt. 

- Utrolig dugnad fra folk rundt og vi fikk presentert den nye Spartahymnen og folk på tribunen var veldig fornøyd med den, avslutter en fornøyd daglig leder. 

Redaksjonen traff på tre av guttene fra Spartatæl, Jan Håkon Dalen, Per Kristian Langvik og Marius Aune (Kent Remi Berg manglet) etter istreningen, video: Ole Christer Nylende.  

 

 

Festen fortsatte utover kvelden der gutta igjen fikk sin velfortjente hyllest, Trøkk og Niklas Skjelin  med hybelpop underholdte, spillerne ble igjen presentert og folk koste seg utover kvelden.