Joachim Tangen Sports Club Sarpsborg, Mats Weberg og Patrick Bovim Sparta

Sports Club Sarpsborg ny treningspartner for Sparta

Sports Club Sarpsborg og Sparta Warriors har inngått en 2 års avtale. Dette betyr at SCS vil følge opp og legge til rette for videre utvikling av spillerne.

. -Vi skal hjelpe Sparta med å profesjonalisere seg enda mer. Vi skal heve nivået på de timene som blir lagt ned. Vi er et lokalt treningssenter, og kunne hjelpe en lokal klubb som Sparta betyr mye for oss!

-Vi har trent her siden 1.mai og vi er kjempe fornøyde! Joachim Tangen er en gammel hockeyspiller og legger alt til rette for at vi skal kunne få den treningsmengden og innhold vi ønsker. Det er Jan Erik Thoresen og jeg som har ansvaret for den fysikalske biten og vi kjører nå daglige økter på SCS. Vi har tilgang på en rekke verktøy som gjør at vi kan heve nivået på øktene. Vi har ikke tro på at det å øke mengden alltid er rett, men å heve innholdet og intensiteten på de øktene man allerede har. Vi har i dag ca 9 økter i uka, forklarer Henrik Borge.

Sports Club Sarpsborg er landets eldste treningssenter, er lokalisert i «SA-bygget» og har holdt sarpinger i form i over 35 år. Joachim Tangen, som har 51 kamper for Sparta, gleder seg til samarbeidet. -Vi er opptatt å være lokale og bidra i lokalmiljøet. Og få Sparta hit til senteret er veldig gøy. Jeg er sikker på at vi får et godt samarbeid! Vi skal i hvert fall gjøre det vi kan for at Sparta tar nye steg over de neste to årene, minst..

SCS kan tilby fysioterapi, personlig trening, treningssenter, funksjonell-avdeling, flere gruppetreningssaler, gratis parkering, egen velvære og SPA-avdeling, ricochet m.m. Fokuset har alltid vært trivsel, kvalitet og bredde. Den siste tiden har SCS også utviklet en tydeligere rød tråd. Dette innebærer at alle får sin personlige oppfølger/kontaktperson under medlemskapet. Formålet er at alle som ønsker har én som kan hjelpe/tilrettelegge for riktig tilbud/trening underveis, få gode tips/råd, samt følge opp slik at man faktisk benytter seg av medlemskapet og får maks utbytte av tilbudet.

Som følge av samarbeidet ønsker de å gi enda mer til Sparta. Ved å si at man ønsker å støtte Sparta ved innmelding av nye medlemskap vil man gi den første månedsbetalingen tilbake til Sparta.

“Sparta er en veldig viktig omdømmebygger for byen vår, og vi er veldig stolte av å kunne bidra på veien mot nye høyder.. Velkommen hjem Sparta “

Sjekk ut deres hjemmesider på: http://www.sportsclubsarpsborg.no/hjem