Martin Grönberg er den siste brikken i årets Sparta-lag (Foto: Dagfinn Heidenberg)

Stallen er klar

Med signaturen til svenske Martin Grönberg, er årets Sparta-lag klart

Nå kan sesongen bare starte. Mandag signerte Martin Grönberg med Sparta, og er den siste signeringen Brevik-klubben gjør før seseongen starter. 

-Kan bli en god spiller for oss
-Martin er en fin gutt, sier hovedtrener Sjur Robert Nilsen. Nilsen trente Grönberg i Leksand og vet hva han får av den unge svensken. - Martin har mye i seg som ishockeyspiller, og jeg tror at det nå var riktig for han å få et miljøskifte og bytte klubb. Det er helt klart at Martin har hva som trengs for å være en veldig god spiller for oss her i Sparta, sier treneren. 

Saken fortsetter under videobildet

129 kamper i SHL
Grönberg er 24 år og kommer opprinnelig fra Falun. Han er 181 cm og er en høyrefattet center eller ving. Den 24 år gamle svensken har stort sett spilt for Leksands IF hele karrieren og vært med på både nedturer og oppturer. - Jeg kjente at jeg stod stille litt i utvikling så da Sjur ringte synes jeg det virket veldig interessant og en mulighet for å utvikle meg som spiller, forteller Grönberg. 

I løpet av sine 129 kamper for Leksand i SHL, gjorde Grönberg 4 mål og 11 assist. -Jeg er nok ingen notorisk målscorer, men jobber hardt både offensivt og defensivt, sier han. 

Statistikken til Martin Grönberg kan du lese her (ekstern link).