Foto: Dagfinn Heidenberg

Strålende festdag for alle blå!

Helt fra de første møtte opp utenfor Amfien for å ta en del av aktivitetene og dagtid og lang ut i de senere timer med show og moro på Dickens, var sarpingene i festhumør og sørget for en herlig dag i ekte spartastil.

Dagen starter allerede kl.14:00 med masser av aktiviteter utenfor hallen, hvor også flere av klubbens samarbeidspartnere hadde tatt turen. Bildene derfra kan du se her.

Inne i hallen hadde ca 1250 små og store møtt opp for å få med seg noen etterlengtede lyden av skøyteskjær på nylagt is. Tradisjonen tro ble ungdomsavdelingen presentert før A-laget tok turen ut på isen. Under internkampen kunne publikum bli kjent med nye spillere og Martin Grönberg, Peter Quenneville og Marcus Bryhnisveen viste seg fram med scoringer. 

Utover kvelden fortsatte festen på Dickens og Olsen. Etter en ny presentasjon der publikum fikk se spillerne i sivil tok Jonas Groth og gjengen over på scena med et flott back to the 90s show. Blue Warriors hadde tilholdssted på Olsens Pub hvor Tommy Kristiansen kom innom og dro i gang med allsang. 

Her kan du se et stort bildegalleri fra Sparta Amfi.