Son Spa ønsker velkommen v/ Christian Unnerud. Foto:Sparta

Strålende nettverksdag på Son Spa

Sparta inviterte sine samarbeidspartnere til en partnersamling på Son Spa. Dagen bestod av relasjonsbygging, foredrag, gruppeoppgaver og en 3-retters middag.

Torsdag forrige uke inviterte vi alle våre samarbeidspartnere til en heldag på Son Spa. Temaet for dagen var relasjonsbygging. Dette var første gangen vi har hatt nettverksdag på Son Spa – og det ble en suksess. Med mange gode tilbakemeldinger er Sparta godt fornøyd med dagen.

Vi delte gruppen inn i flere smågrupper. Disse smågruppene fikk oppgaver som var varierende og morsomme.

Etter hvert fikk Øyvind Lunde i Løsningsorientert.no ordet og holdt et foredrag om løsninger på konflikter. Øyvind tok for seg konflikter som gjerne oppstår under hverdagen.

Vi avsluttet det hele med en konkurranse. Green Hat People og Son Spa inviterte våre samarbeidspartnere til Green Hat Challenge – en konkurranse som inkluderte nettbrett og mange morsomme oppgaver som måtte løses.

Kvelden ble rundet av med en nydelig 3-retters middag.

Dette var en del av vårt nettverksprogram blant våre samarbeidspartnere. Ønsker din bedrift å få mer informasjon angående vårt program, ta kontakt med Leif (leif@sparta.no) eller Mats (mats@sparta.no) .

Sparta ønsker å takke Son Spa for muligheten til å samle våre samarbeidspartnere på deres flotte hotell.