Spartatæl hadde stand i Amfi'n før kamp. (Foto: Kristian Norvik)

Spartatæl-veggen avduket av ordføreren

Lørdag, før sesongens første hjemmekamp, avduket ordføreren Spartatæl-veggen i Sparta Amfi. 

(Saken oppdateres med video)

Over 150 personer har meldt seg inn i Spartatæl og betaler kr. 550,- for at Sparta skal kunne bygge lag. Jan Håkon Dalen, Marius Aune, Kent-Remi Berg og Per-Kristian Langvik er de fire som satte i gang Spartatæl. Sammen med resten av Sarpsborg har de samlet inn penger slik at spillere som Tommy Kristiansen, Greg Wolfe og Troy Rutkowski har kunnet spille i Sparta. 

Ordføreren innmeldt
Rett før klokken 16 lørdag formiddag ankom ordfører Sindre Martinsen-Evje Sparta Amfi for å avduke veggen med navnene på de som allerede er medlemmer. Veggen mangler fortsatt noen navn, men det er de 400 første som melder seg inn som får æren av å ha navnet sitt så alle kan se. Veggen er hengt opp i gangen under supportertribunen. Jan Håkon Dalen sørget for at ordfører Martinsen-Evje også ble innmeldt og vil få navnet sitt på veggen. 

Godt oppmøte
Det var flere som hadde kommet for å se veggen bli avduket og det var stor applaus blant de fremmøtte. -Dette var moro. Nå må vi bare sørge for at også de tomme plassene blir fylt med navn, sier Dalen.