Foto: Dagfinn Heidenberg

Vellykket kick-off

Det var mange fremmøtte under ettermiddagens kick-off på Amfi Borg.  

Det var mange frammøtte under kick-off på Amfi Borg og de fikk et variert program. 

For de med sesongkort fikk man hentet disse i forkant av presentasjonen av spillerstall med trenere. Den ble som vanlig stødig presentert av Rino Løkkeberg og en og en spiller kom opp på scenen som var bygd opp for anledningen. 

Alle som en fikk en varm mottagelse fra de mange fremmøtte, men aller størst applaus fikk Henrik Malmström og trener Sjur Robert Nilsen som delte prisen som årets spartaner for forrige sesong. To velfortjente priser for to som har legendestatus i vår klubb etter mange sesonger i klubben. 

Men, det var ikke bare årets lag som publikum kunne bli kjent med for både Spartatæl og Blue Warriors hadde stand og Sjur ble medlem nummer 100 i Spartatæl tavla. 

Det var også gratis pølser, spille bordhockey med spillerne, utdeling av smaksprøver på Sparta-brødet som kan bli kjøpt både hos Råde Bakeri og Rema på Amfi Borg. 

Nå kan sesongen starte opp for vår del starter det hele i Stjernehallen tirsdag, mens sesongens første match i Get-ligaen endte med 5-4 seier til Ringerike mot Frisk etter straffer i ettermiddag. 

SE FLERE BILDER FRA FOTOGRAF JON ANDERS JOHANSEN

PS! Sparta-media spilte inn sesongens første studiosending rett i etterkant av kick-off og den kommer ut før tirsdagens kamp.