Vellykket partnersamling på Scandic Laholmen

Sparta samlet rundt 45 samarbeidspartnere til vår årlige partnersamling på Scandic Laholmen.

Temaet for samlingen var Sarpsborg og næringslivet i byen. Nina Iversen (Glomma Papp) og Nina Pettersen (Pretec) holdt foredrag om sine respektive bedrifter, mens Morgan Pettersen (Sarpsborg Næringslivsforening) fortalte om fremtidsutsiktene for næringslivet i Sarpsborg.

I en årrekke har Sparta invitert sine samarbeidspartnere til Scandic Laholmen og i år var ingen unntak. Rundt 45 personer fra næringslivet deltok og delte sine erfaringer og kunnskaper med hverandre.

Dagens startet med Nina Pettersen og et foredrag om Pretec. Fra starten i en garasje tilbake i 1985 til den bedriften Pretec er i dag. Deretter tok Nina Iversen over ordet og holdt foredrag om familiebedriften Glomma Papp. Historien, utfordringene og lederskap var punkter Nina delte med forsamlingen. Morgan Pettersen ble i mars ansatt som daglig leder i Sarpsborg Næringslivsforening og han tok for seg fremtidsutsiktene i Sarpsborg og hvordan man tenker for byutvikling, kollektivtransport og påvirkningen av den nye togstrekningen kan ha for byen. Fra vår side hadde Sten Gunnar Jørgensen et foredrag om hvordan man arbeider innad i Spartagarderoben og hvordan man må jobbe for å skape et vinnene lag. Petter Kalnes, fra Sarpsborg Arbeiderblad, var konferansier gjennom dagen. 

Etter en dag med faglig innehold samlet vi alle på Restaurantbiografen Park i Strömstad sentrum. Der fikk samarbeidspartnerne møte våre to målvakter Jens Kristian Lillegren og Samuel Ward, som holdt et innslag. Seansen ble avsluttet med et humoristisk innslag av Dag Andersen.

Vi ønsker å takke Scandic Laholmen og Restaurantbiografen Park som tok oss imot. Takk til de personene som bidro med gode foredrag og innslag, og til alle samarbeidspartnerne som deltok.