Vi permitterer

IL Sparta Ishockey Elite sendte i går ut permitteringsvarsel til spillere, trenere og administrasjon. 

Dette med bakgrunn i utfordringene vi står overfor i forbindelse med koronaviruset. Når våre ansatte ikke kan gjøre jobben de skal er det kun permitteringer som gjelder. 

Dette er en svært beklagelig situasjon for klubben, de ansatte og spillerene våre. Dette var et tiltak vi hadde håpet å slippe, men slik situasjonen har blitt under koronaviruset hadde vi ingen annen utvei. Dermed er samtlige spillere, trenere og de fleste ansatte permittert, forteller styreleder i IL Sparta Ishockey Elite Ole Vatvedt jr.

Vi har enda ikke oversikt over hvor langvarig dette kommer til å bli. Koronaviruset skaper også problemer for våre samarbeidspartnere, hvilket medfører at det også nå er utfordringer med å få gjennomført møter og skrevet nye samarbeidsavtaler. IL Sparta Ishockey Elite har derfor i første omgang valgt å permittere ut april-måned. Forhåpentligvis kan vi avblåse det hele da, men det avhenger av at situasjonen på det tidspunktet er bedre enn hva det er nå. 

Det skjer ting i klubben hele tiden som enkelte må ta tak i, daglig leder og en til fra administrasjonen vil derfor ikke bli 100% permittert, men det jobbes kun fra hjemmekontor i tiden fremover.