Sparta Amfi 2019 / Foto: Dagfinn Heidenberg

Supporter

Store og små, Sparta supportere eller holder du med det besøkende laget er du hjertelig velkommen til fest i Sparta Amfi. Billetter til Spartas matcher kan du kjøpe på Ticketmaster, eller i Patriot1 i gågata. 90 minutter før kampstart kan du også kjøpe billettene i billettluka her i Amfien. 

Blue Warriors er supporterklubben til Sparta Warriors og lager en herlig atmosfære rundt kampene fra supportertribunen.

Bortesupportere har sin egen ståseksjon ved siden av gamle Apeberget. Inngang ved Ungdomshallen.

Café Pucken kan du spise et godt måltid i forkant av kampen til en rimelig penge. Caféen ligger i Ungdomshallen og har åpent hver dag under hockeysesongen.

Blue Warriors kan kontaktes på deres Facebookside Blue Warriors Sarpsborg eller hjemmesiden www.bluewarriors.no. De arrangerer også borteturer som man kan delta på.

Sarpsborg sentrum er et godt utgangspunkt for våre gjester som kommer langveisfra. Både bussstasjon og jernbanestasjon ligger i gangavstand til Sparta Amfi. 

Toaletter finner du på 3 steder i hallen. Ved inngangen inn mot ungdomshallen, under ståtribunen til hjemmelaget og et eget kundetoalett i tilknytning til Café Pucken. Alle toalettene er pusset kraftig opp sommeren 2012.

Utsalgssteder inne i hallen under match er ved begge sider av nye Apeberget, samt ved inngangen til Ungdomshallen, og ved Café Pucken.

Veibeskrivelse på hvordan du finner veien til Sparta Amfi finner du her

Umbraco CMS fra MarkedsPartner